Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Евакуюйте дітей

• Автор теми Автор теми utro
  • Дата створення Дата створення
в мене як раз мораль надто висока, для того что б такі як ви взагалі змогли зрозуміти та хоч якось осягнути то.
чітки принципи. не ссаної миші. перепуганої.
Хтось має це сказати.
Ви - недалека, місцями тугувата, пихата, самозакохана істота.
У якоі чомусь всі цивільні у всьому та все винні.
Таке собі :незнаю:

• Це смішно!
Реакції: utro
За спробу реалізувати цю можливість злочинець заплатить так, що наше сьогоднішнє життя здаватиметься йому недосяжним раєм. Причому це буде не в наступному житті, а вже у найближчому майбутньому. Власне, розплата вже починається.
уточніть хто буде все це робити? щоб злочинець заплатив?:D
загрібаєте жар чужими руками?

Хтось має це сказати.
Ви - недалека, місцями тугувата, пихата, самозакохана істота.
У якоі чомусь всі цивільні у всьому та все винні.
Таке собі :незнаю:
сказала тупорила миша, у якої замість місків кусок протухшої вагіни :D
но мненіє перепуганих мишей мені взагалі не цікаво.
а ті хто мені цікавий, про мене високої думки.
тільки от до них мишам як до луни рачки. :D
а як раз рівень моїх розумових здібностей - моя посада. і рід військ. і послужний список.
і так. я пихата і самозакохана. і не тільки я у себе закохана. бо офіцерів мого рівня підготовки серед безпілотних ЛА, не так уж і багато. якось так. і це не піхота і не тилові частини :незнаю:

сказала тупорила миша, у якої замість місків кусок протухшої вагіни :D
но мненіє перепуганих мишей мені взагалі не цікаво.
а ті хто мені цікавий, про мене високої думки.
тільки от до них мишам як до луни рачки. :D
а як раз рівень моїх розумових здібностей - моя посада. і рід військ. і послужний список.
і так. я пихата і самозакохана. і не тільки я у себе закохана. бо офіцерів мого рівня підготовки серед безпілотних ЛА, не так уж і багато. якось так. і це не піхота і не тилові частини :незнаю:
Лише підтвердила мої слова )))

саме цього можна б було уникнути.
якби:
не розкрадали армію
не цілували в дупу братськийнарод
не йшли на поводу у ****и з першого дня незалежності
не розкрадали бюджет
були би сильні і вжє в нато, чи де інде. не важливо.
взагалі жили так як живуть західноєвропейськи країни, з їх принципами.
мали б свою національну гідність та ідентичність
та багато чого ще.

а так. так це схоже саме на:

в цьому випадку по вині ми на першому місці. злочинець скористався можливістю яку ми йому принесли на блюдечку.
навіть після 14 у головах у людей нічо не змінилось.

Это из серии: вас обворовали потому что вы не установили бронированную дверь; её изнасиловали, потому что она возвращалась домой поздно вечером в коротком платье, а вот если бы... Какая средневековая дичь(

Это из серии: вас обворовали потому что вы не установили бронированную дверь; её изнасиловали, потому что она возвращалась домой поздно вечером в коротком платье, а вот если бы... Какая средневековая дичь(
ше одна тупорила миша. :D

ти ж ніхто. і звать ніяк)
твої слова ніщо. як і ти впринципі)
і всі такі як і ти)
просто пусті місця) ніочем)
Всі такі як я.
Одна ти така - у білому
(і поруч санітари :-) )
А насправді - закомплексована, якоюсь жінкою ображена (через пост згадування про вагіни)

саме цього можна б було уникнути.
якби:
не розкрадали армію
не цілували в дупу братськийнарод
не йшли на поводу у ****и з першого дня незалежності
не розкрадали бюджет
були би сильні і вжє в нато, чи де інде. не важливо.
взагалі жили так як живуть західноєвропейськи країни, з їх принципами.
мали б свою національну гідність та ідентичність
та багато чого ще.

а так. так це схоже саме на:

в цьому випадку по вині ми на першому місці. злочинець скористався можливістю яку ми йому принесли на блюдечку.
навіть після 14 у головах у людей нічо не змінилось.

для этого президент должен был создать контрактную армию и готовиться к освобождению территорий страны, а не уменьшать финансирование армии, как это сделал Зе, "видя мир в глазах путина"
А кто виноват, что он сделал это, конечно же, народ, который выбрал его, непонятно на что ориентируясь

Звісно коли ти з дому виходиш двері відкритими залишаєш. :D

Не просто ввечері, а в сауні, без спідниці та ще-й на пидпитку до тупого орка загравала...

Та тишо...
Може це в середні віка вивчають:
в условиях войны это кощунство и недалекость писать о вине жертв, сколько женщин, детей было изнасиловано, и сколько наших бойцов стали жертвами пыток, они сами по-вашему виноваты?

Армія вже була создана коли він прийшов.
Треба було просто її фінансувати.
Тоді-б не було недобору в 30% від штатних 250 к, на початок повномасшабної агресії.
финансирование армии Зе уменьшил, никогда не забуду его фразу "я увидел мир в глазах путина" Ещё тогда подумала, что грядет ****ец с таким презиком

Всі такі як я.
Одна ти така - у білому
(і поруч санітари :-) )
А насправді - закомплексована, якоюсь жінкою ображена (через пост згадування про вагіни)
не. таких як вас не дуже багато. на щастя.
інакше Україні вже давно прийшла торба. ще на початку 14.
бо якби всі буди труслівими мишами, добром то б не кінчилось.
а вагіни то виключно через те, що у вас окрім них нічого немає. не місків. ні совесті. ні честі. ані достоїнства.

:рл:
Це не про війну. Не треба пересмикувати.
А відповідь на конкретну тезу.
если какой-то ******* изнасиловал ребенка не во время войны, то ребенок сам виноват? ваша логика?
я шось не зрозуміла.
вроді ж дощу нема. шо поля затопило?
он скіки мишей побігло.
неси ведро. треба топити :D

я шось не зрозуміла.
вроді ж дощу нема. шо поля затопило?
он скіки мишей побігло.
неси ведро. треба топити 
я даже коментировать не хочу и так понятно, что война на вас сказалась сильно

Вас почитать, так у выехавших нет ни ума, ни чести ни достоинства.
А зачем вы реагируете на то, что к вам не относится?

Ни ума, ни чести, ни достоинства - нет у тех, кто сбежал, бросив беспомощных стариков, животных в закрытых квартирах, бегает от повесток и т.д. и т.п.

Вы такая? Нет?
Зачем принимаете то, что пишут на свой счет и реагируете? :незнаю:

я даже коментировать не хочу и так понятно, что война на вас сказалась сильно
а это и не тебе написано было. :D
ваше поведение это поведение мышей. они прибегают там где теплее, ****, жрут, портят все а потом как нечего не остается жрать, все засрано и испорчено... и кораблик идет ко дну, бегут в другое место. ****ь, жрать, портить все. но только мышки, они не понимают этого всего. это просто животинки. и это их природа. а вы недоделанные хомосапиенс. до которых не доходит, что все что происходит с тобой это лишь последствия твоих предыдущих поступков.

а это и не тебе написано было. :D
ваше поведение это поведение мышей. они прибегают там где теплее, ****, жрут, портят все а потом как нечего не остается жрать, все засрано и испорчено... и кораблик идет ко дну, бегут в другое место. ****ь, жрать, портить все. но только мышки, они не понимают этого всего. это просто животинки. и это их природа. а вы недоделанные хомосапиенс. до которых не доходит, что все что происходит с тобой это лишь последствия твоих предыдущих поступков.
та мне ***** на твои оскорбления

• Це смішно!
Реакції: utro
Назад
Зверху Знизу