4000 грн на місяць

Евакуюйте дітей

• Автор теми Автор теми utro
  • Дата створення Дата створення
Давайте не будем глобализировать ) ХФ хорош для вполне определенных целей и не надо их подменять. Поверьте, форум последнее место, где я буду обсуждать свои действия, их вектор и эффективность - просто потому что уж больно токсичное место.
Поэтому предлагаю оставаться в рамках дискуссии, а действия в реале оставить для действий в реале, а не для обсуждении здесь..

Это какой то непостижимый феномен, если мужчина к тебе хорошо относится, он тут же начинает учить тебя жить и давать советы. ))))) Спасать, защищать и делать твою жизнь лучше ))))

Тут я не согласна, многие, нпр., пока я не подняла вопрос об абсурдности сюжетов о детях их Бахмута и пр. даже об этом не щадумывались. Да и само обсуждение иногда позволяет увидеть новые ракурсы проблемы.

Понятно )
Действия не надо обсуждать, их надо делать. В данном случае неважно, какого пола я или вы, зря вы ерничаете, я на полном серьезе писал, как человек человеку.

Совет без запроса - это всегда нарушение границ, даже при симпатии/дружбе
Верно, поэтому прошу прощения, что нарушил ваши границы, сделал это сознательно, но без каких-либо обязательств с вашей стороны, считайте, что мои комментарии привиделись вам на заборе или в небе - делайте с ними, что посчитаете нужным. Просто в свое время некоторые люди, бывало, мои границы нарушали советами, видя, что я могу пойти неверным путем, и кое-что я намотал на ус, прислушавшись к ним. Успехов!

Тобто правильні волонтери – це ті, які допомагають емігрантам у ЄС і забивають болт на мешканців Бахмута?
Якщо мешканці Бахмуту самі забивають на своїх дітей - чому інші мають життям ризикувати? Хай домопогають тим, хто потребує. Взагалі тут червоною ниткою через усю тему ця думка.

Тобто правильні волонтери – це ті, які допомагають емігрантам у ЄС і забивають болт на мешканців Бахмута?
Мешканцям Бахмуту, як і іншіх населених пунктів Донбасу, пропонували єваюкуватися ще влітку. Так хто їм лікар що не поїхали?

Не звертайте уваги та не витрачайте свого часу - то провокатор, системний.
Не знали, хто винний у війні та жертвах, ні?
Після Маріуполя? .... Вінниці? .... Чи Краматорська?
Українці і тільки вони винні в тому, що сталось.

А, ну тоді без базара. Канєшно ж допомога потрібніша тим, хто зараз у ЄС. А хто в Бахмуті лишився – то асоціальні елементи, вороги народу, їх взагалі треба урізати в правах.
Ось яка думка йде червоною ниткою через усю цю тему.
Допомагають і тим, хто в Україні. Але чомусь гуманітарка переважно в супермаркетах на прилавках :незнаю:

А могло таке бути, що на поганих умовах пропонували?
Ось я, для прикладу, пропоную харків‘янам евакуюватися до нас у село. Сюди нічого не прилітає.
І буквально по сусідству зі мною стоїть порожня хата. Правда, вже без вікон. І роботи в нашому селі нема. Але то дрібнички, головне – безпечно! Приїжджай. Дати тобі адресу?
Ниуясобі. Умови погані? Краще щоб бомба розірвала? Капец.

• Це лайк!
Реакції: utro
Українці і тільки вони винні в тому, що сталось.
не знаю хто це написав. так і не зрозуміла. але ця людина права.
якби ми жили інакше, з іншою мораллю та принципами. того б нічого не було.
нажаль.
але хтось і тут зригнув, а хтось залишився і відповідає за свої попередні вчинки.

чому інші мають життям ризикувати? Хай домопогають тим, хто потребує
це кому? вам потрібніше чи шо?
єбать ви все такі гнілючи душевні підараси.
що ця пизда тупорила утро пропонує, не допомагати людям в жахливих умовах, бо вони самі винні шо там. а от вас повинні зустрічати з короваєм блять десь у Европі.

Дорослі люди, звісно ж, впливають на свою долю, і відповідальність за свої дії несуть, і якщо хочуть жити щасливо – мусять думати наперед і про власну безпеку, і про решту можливих проблем. Але! Якщо проти них хтось вчиняє злочин, то злочинець винен більшою мірою. Ти згодна?
саме цього можна б було уникнути.
якби:
не розкрадали армію
не цілували в дупу братськийнарод
не йшли на поводу у рашки з першого дня незалежності
не розкрадали бюджет
були би сильні і вжє в нато, чи де інде. не важливо.
взагалі жили так як живуть західноєвропейськи країни, з їх принципами.
мали б свою національну гідність та ідентичність
та багато чого ще.

а так. так це схоже саме на:

в цьому випадку по вині ми на першому місці. злочинець скористався можливістю яку ми йому принесли на блюдечку.
навіть після 14 у головах у людей нічо не змінилось.

це кому? вам потрібніше чи шо?
єбать ви все такі гнілючи душевні підараси.
що ця пизда тупорила утро пропонує, не допомагати людям в жахливих умовах, бо вони самі винні шо там. а от вас повинні зустрічати з короваєм блять десь у Европі.
Що? Чув звін, та не знаю звідки він.
Ви-то взагалі теж і близько не показової моралі, незважаючи на форму.

Ви-то взагалі теж і близько не показової моралі, незважаючи на форму.
в мене як раз мораль надто висока, для того что б такі як ви взагалі змогли зрозуміти та хоч якось осягнути то.
чітки принципи. не ссаної миші. перепуганої.

в мене як раз мораль надто висока, для того что б такі як ви взагалі змогли зрозуміти та хоч якось осягнути то.
чітки принципи. не ссаної миші. перепуганої.
Хтось має це сказати.
Ви - недалека, місцями тугувата, пихата, самозакохана істота.
У якоі чомусь всі цивільні у всьому та все винні.
Таке собі :незнаю:

• Це смішно!
Реакції: utro
За спробу реалізувати цю можливість злочинець заплатить так, що наше сьогоднішнє життя здаватиметься йому недосяжним раєм. Причому це буде не в наступному житті, а вже у найближчому майбутньому. Власне, розплата вже починається.
уточніть хто буде все це робити? щоб злочинець заплатив?:D
загрібаєте жар чужими руками?

Хтось має це сказати.
Ви - недалека, місцями тугувата, пихата, самозакохана істота.
У якоі чомусь всі цивільні у всьому та все винні.
Таке собі :незнаю:
сказала тупорила миша, у якої замість місків кусок протухшої вагіни :D
но мненіє перепуганих мишей мені взагалі не цікаво.
а ті хто мені цікавий, про мене високої думки.
тільки от до них мишам як до луни рачки. :D
а як раз рівень моїх розумових здібностей - моя посада. і рід військ. і послужний список.
і так. я пихата і самозакохана. і не тільки я у себе закохана. бо офіцерів мого рівня підготовки серед безпілотних ЛА, не так уж і багато. якось так. і це не піхота і не тилові частини :незнаю:

сказала тупорила миша, у якої замість місків кусок протухшої вагіни :D
но мненіє перепуганих мишей мені взагалі не цікаво.
а ті хто мені цікавий, про мене високої думки.
тільки от до них мишам як до луни рачки. :D
а як раз рівень моїх розумових здібностей - моя посада. і рід військ. і послужний список.
і так. я пихата і самозакохана. і не тільки я у себе закохана. бо офіцерів мого рівня підготовки серед безпілотних ЛА, не так уж і багато. якось так. і це не піхота і не тилові частини :незнаю:
Лише підтвердила мої слова )))

Назад
Зверху Знизу