Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Евакуюйте дітей

• Автор теми Автор теми utro
  • Дата створення Дата створення
Ви дійсно вважаєте, що радянське виховання закінчилося у 91 році? Це не так. Навіть зараз, у сучасній школі здебільшого радянське виховання. П-педагогіка: ты самый умный? Закрыли рты и слушаем меня. Твое мнение никого не интересует. Вы самый плохой класс, который был у меня за все время работы и тагдалие.

У радянському вихованні вчитель - це не людина, яка допомагає опанувати нове чи вирішувати конфлікти. В радянському вихованні вчитель - це людина, яка принижує, соромить та сварить. І звісно до такої людини немає ніякого бажання звертатися за допомогою. Діти привчаються що з будь-якою халепою вони лишають сам на сам. Бо звернувшись до дорослих можна ще додатково отримати по шапці.

І ось з такого дитинства виростає: кому мы нужны и просить помощи - стыдно/бесполезно.

Цікаво і трошечки печально. Дуже багато з тих, хто розказує про виховання, чомусь забувають про роль родини у вихованні. Доречі, враження, що комусь геть не пощастило з вчителями.
Плювок у бік всіх вчителів, через узагальнення свого травматичного досвіду - черговий приклад прєкрасного, що з Вас сиплеться... Чи не свого досвіду?

Так усе ж, скільки Вам років?

Re: Эвакуируйте детей!

Еще одна *****ская консерва вскрылась.

Почему *****ы такие тупые?

Так для этого не обязательно было ехать в Данию.

Та какая ***** дания. Где-то под Ха и хз когда. Какая-то тепличка убитая, сорняки по пояс за забором, крыша из столетнего шифера... Такое короче

Та какая ***** дания. Где-то под Ха и хз когда. Какая-то тепличка убитая, сорняки по пояс за забором, крыша из столетнего шифера... Такое короче
Может вы и правы.Не могут беженцы так себя вести.

Может вы и правы.Не могут беженцы так себя вести.

Та не. Вести они себя так могут, и даже ведут. Но не на этом видосе, скорее всего.
Это ж еще в каком контексте запостиить.
Так многие себя вели у себя дома. И никто не осуждал почти.

Мужиков маловато,одного увидел,одни бабы и дети скорее всего беженцы в Европе.
Бабы - свиноматки по фигурам, ну тут конечно два варианта руские или украинки. Но так как беженцы(99%),значит украинки . Насчёт Дании , может все быть. 8 марта или день рождения. С репертуаром конечно прогодали ,можно было Сердючку поставить.
Писали ,под видео ,что с Харькова пару баб остальные с западной.

Мужиков маловато,одного увидел,одни бабы и дети скорее всего беженцы в Европе.
Бабы - свиноматки по фигурам, ну тут конечно два варианта руские или украинки. Но так как беженцы(99%),значит украинки . Насчёт Дании , может все быть. 8 марта или день рождения. С репертуаром конечно прогодали ,можно было Сердючку поставить.
Писали ,под видео ,что с Харькова пару баб остальные с западной.

Иди в ***

Я только знаю, что ты, безмозглая самка,
Сейчас такое время - люди чужих принимают, кормят, делятся всем.

Откуда такая злоба к своим согражданам?

Каждый волен поступать как считает нужным, и крутиться как может в рамках закона.

"Не судите, и не судимы будете."

Проекции такие проекции:D

Цікаво і трошечки печально.
Оцінка та знецінення

Дуже багато з тих, хто розказує про виховання, чомусь забувають про роль родини у вихованні.
Моралізаторство та зміщення

Доречі, враження, що комусь геть не пощастило з вчителями.
Догадки та перехід на особисте

Плювок у бік всіх вчителів, через узагальнення свого травматичного досвіду
Узагальнення та брехня
- черговий приклад прєкрасного, що з Вас сиплеться...
Аргументація власною брехнею та попередньою власною брехнею
Чи не свого досвіду?
Когніти́вний дисона́нс: неможливо в одночас звинувачувати людину в травматичному власному досвіду та в його відсутності.

Ладно Вам собачиться, друзья и корешата! Война закончится и все расставит на свои места. Ненужный в Германии мусор выметут и все заживут счастливо каждый у себя - украинцы в Украине, а немцы в Германии.

Дуже смачне, так що ще раз :D

Цікаво і трошечки печально. Дуже багато з тих, хто розказує про виховання, чомусь забувають про роль родини у вихованні.
Я не зрозуміла ви згодні зі мною, що радянські методи виховання присутні у сучасній школі, і пропонуєте нігнорувати не зосереджуватися на проблемі? Як би дитину не виховували вдома, вона знаходиться у школі 6-7 годин на день та отримує свою порцію образ та принижень. Пропонуєте на це закрити очі?

Доречі, враження, що комусь геть не пощастило з вчителями.
Та як усім, десь пощастило, десь дуже пощастило, а десь не дуже.
Плювок у бік всіх вчителів, через узагальнення свого травматичного досвіду
Я ані слова не казала про всіх вчителів! Це ваше сприймання, я писала про радянську систему освіту: де ти ніхто та звать тебе ніяк. І багато вчителів заручники такої системи. Бо к 5-6 класу діти здебільшого звикають, що на них гримають і інше не сприймають. А ще ненавидять вчиться, бо купа безглуздих регламентів та мало предметної діяльності.
- черговий приклад прєкрасного, що з Вас сиплеться...
Щось я не побачила посилань на мої попередні приклади прєкрасного. То є ваші вигадки?
Чи не свого досвіду?
Я навчалась в школах Харкова, моя дитина теж.
Так усе ж, скільки Вам років?
Вважаю недоречними особисті питання на форумі.

А з огляду на питання діскусіі це взагалі неважливо. Бо навіть після 91 року дітей продовжили навчати тіж педагоги, що і до 91. Тільки дідуся Леніна та інших виколупали з вправ. А потім на зміну тих вчителів прийшли хто? Так, люди з радянським виховання та розумінням як треба навчати дітей. Тому на сьогодні маємо те що маємо.

Назад
Зверху Знизу