Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Евакуюйте дітей

• Автор теми Автор теми utro
  • Дата створення Дата створення
...схоже, що у тему збіглися *****ські тролі,щоб посіяти паніку серед біженців

...юра,не тринди,коли не знаєш суті питання,дуже багато чоловіків виїхали з окупованих територій через ****у,і це був єдиний шлях порятунку в окупації. Ніхто і ніколи цих людей переслідувати не буде,а після війни точно,бо треба буде комусь відновлювати країну
Я б не был так категорически уверен.Фильтрацию никто не отменял

Я б не был так категорически уверен.Фильтрацию никто не отменял
...поняття фільтрації існує для деокупованих теріторій і то тільки у певний проміжок часу.У разі відсутності фактів співробітництва з окупантами ,чи мародерства,ніхто нікого не фільтрує

...поняття фільтрації існує для деокупованих теріторій і то тільки у певний проміжок часу.У разі відсутності фактів співробітництва з окупантами ,чи мародерства,ніхто нікого не фільтрує
Згоден.Але ж факти треба якось перевірити?Оце і є типу фільтрація.Тим хто виїхав через укр. кордон,навіть з порушенням,можуть припаяти штраф та і все.А до того,хто виїзджав через окупантів,можуть виникнути питання.Хоча для них іншого виходу не було.

Згоден.Але ж факти треба якось перевірити?Оце і є типу фільтрація.Тим хто виїхав через укр. кордон,навіть з порушенням,можуть припаяти штраф та і все.А до того,хто виїзджав через окупантів,можуть виникнути питання.Хоча для них іншого виходу не було.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

...це перше посилання, яке знайшов

...це перше посилання, яке знайшов
Ну Вы же сами прекрасно знаете,как бы это помягче выразить,что у нас слова часто расходятся с делом.Мэр тоже обещал каждому потерявшему жилье по новой квартире, в выбранном потерпевшим районе города.А как на самом деле узнаем чуть позже.И еще.Проверять и карати-это две большие разницы.И проверять надо.А вдруг тебя завербовали?Это ж как никак безопасность страны

Фільтраційні та стабілізаційні заходи(c) И после Харьковской операции, и после Херсонской, точно было, об этом писали.
Если человек с ними не столкнулся(так, чтобы прочувствовал), это не означает, что они не проводятся.
Скорее это означает, что с конкретным человеком все ок.

По поводу возвращающихся мужчины призывного возраста
где видела-читала уже не найду: было, о том, что проверять будут по возвращении(на каких основаниях и как выезжал).
Опять таки, если при въезде к человеку не возникло вопросов - значит с ним(у него) все ок.

...мужики, які сидять у європах,не вірьте байкам *****ських тролів,ніхто в Україні вас переслідувати не буде,їдьте додому, якщо є бажання!!!

...мужики, які сидять у європах,не вірьте байкам *****ських тролів,ніхто в Україні вас переслідувати не буде,їдьте додому, якщо є бажання!!!
) Большая их часть там сидит не потому боятся мифических преследований, а повесток.

Так и хочется под постом добавить подпись.Ваш военком:ги:

...це інше питання, розмови не про це
Гортала останні дві сторінки, не далі :пиво:

PS. Можна питання?
А щодо кого ви це сказали:
...схоже, що у тему збіглися *****ські тролі,щоб посіяти паніку серед біженців
? :)

Хороший ***** - это 200
Согласна полностью!
Только мы по разному понимаем, кто такой *****.
Вопросы в моем сообщении адресовались не вам, но я была бы Вам тоже благодарна за ответ. Кто такие *****ы? Все, в ком есть хоть капля русской крови? Или не все? Как Вы лично отличаете *****ов от не *****ов?

...юра,не тринди,коли не знаєш суті питання,дуже багато чоловіків виїхали з окупованих територій через ****у,і це був єдиний шлях порятунку в окупації. Ніхто і ніколи цих людей переслідувати не буде,а після війни точно,бо треба буде комусь відновлювати країну
Ше раз: ЗАРАЗ приймають усіх. Що буде ПІСЛЯ закінчення бойових дій - побачимо.
Доречі, багато хто їхав маршрутом РФ-країни Балтії-Польща-додому. Але ж рік пройшов! Хто хотів повернутися, той вже це зробив.
Не, не, не надо приписывать другим своих мыслей. Про беспомощные болваны - это ваше мнение о себе.
Шапка горит, туши, тетенька!
...вибачте, на то вона і суб'єктивна,щоб не звинувачувати когось конкретно
Ні, це так, вброс, зараз це модно, те, що не подобається, кликати *****ським наративом. А коли питання ставлять руба, починаються відмазки якісь...

Вы, я так понимаю, чистокровная украинка? Ни капли русской крови. Родословную до какого колена проверяли?
Ты еще спроси, чего она никак русскую раскладку не забудет. И на каком языке ее дети говорят

Ше раз: ЗАРАЗ приймають усіх. Що буде ПІСЛЯ закінчення бойових дій - побачимо.
Доречі, багато хто їхав маршрутом РФ-країни Балтії-Польща-додому. Але ж рік пройшов! Хто хотів повернутися, той вже це зробив.

Шапка горит, туши, тетенька!

Ні, це так, вброс, зараз це модно, те, що не подобається, кликати *****ським наративом. А коли питання ставлять руба, починаються відмазки якісь...
...цікаво, де ти був 16 років,зі своїми 1,6к постами?

...цікаво, де ти був 16 років,зі своїми 1,6к постами?
Я? Тут, у Харкові, в розділі "Охота и рыбалка". Не вважав за потрібне читати щось інше. Давай, починай шукати в мені москаля, тут тобі зможуть розповісти про мене... А якщо будеш такий хоробрий, що доїдеш сюди, ближче до північної частини міста, то й поспілкуватися зможемо.

Назад
Зверху Знизу