я лично за асоц с ес потому что мне она больше принесет пользы чем с россией.
Имеешь право так считать))) Жги дальше)))
конфеты прогарклые.
Это ты про Рошен?

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
я лично за асоц с ес потому что мне она больше принесет пользы чем с россией.
конфеты прогарклые.

Имеешь право так считать)))
Понимаю...

Ты лучше россказуй о своей лучшести. За свою - я сам))![]()
давай и ты.

Януковичу необходимо выиграть выборы в 2015 году.

Прочти мою подпись и давай, досвиданья)))
ЗЫ Если по теме нечего сказать.
Давайте все просто исходить из того, что Януковичу необходимо выиграть выборы
Я так понял, что Вы не знаете сколько страниц в Соглашении, иначе бы Вы указали.Я-то знаю, і вже неодноразово ловив "знатоків" на стоп'ятсотсторінковій угоді про асоціацію.
І читав не тільки сам текст угоди, але і продивлявся додатки з доповненнями.
Але мене здивувало інше: ви там щось розпатякуєте про наслідки угоди про асоцацію з ЄС, але навіть не знаєте скільки сторінок має текст угоди! Ну, це вже просто останній довбоєбізм!![]()
Так указывают же, целая миссия во главе с Квасневским и Коксом для этого создана. Или Вы не в курсе?Саме це і є маячнею. Ніхто не може нам вказувати, бо правила гри максимально прозорі, а наднаціонального органу над Україною немає. Припиніть вже нісенітниці гнати. Що ви взагалі робите з таким низким рівнем у політиці?

вот интересно - те кто считает что польза больше от таможенного союза - назовите пользу эту
Ви невірно зрозуміли. Я бачу, що у вас і з логікою великі проблеми. І я не папуга, щоб у кожній темі розжовувати про кількість сторінок, і так вже у десятку тем про це пояснював.Я так понял, что Вы не знаете сколько страниц в Соглашении, иначе бы Вы указали.
Так указывают же, целая миссия во главе с Квасневским и Коксом для этого создана. Или Вы не в курсе?
Я так понял, что Вы не знаете сколько страниц в Соглашении
Я особисто рахував, але приблизно, оскільки багато додатків та доповнень надані у форматі exel. Загальна кількість сторінок близко 2500.Сколько страниц во всех этих приложениях я лично не считал, но оперирую приближенными числами, имеющимися в интернете, поскольку не уверен, что кто-либо впертый взял и просуммировал число страниц в приложениях с точностью до страницы.
Мне не нравится не там, ни там. Потому и голосовал за 3 вариант.безусловно! Вас же не Юлей зовут и не Витей)))
вот как-то уже по кругу идем....А если проще: чья политика, экономика, стандарты и уровень жизни Вам больше нравится - России или стран ЕС?
, так какой смысл увеличивать кучу?я не папуга, щоб у кожній темі розжовувати про кількість сторінок
Ты - за ТС, там Панин. Так вперед! Он ждет таких, как ты.

Так указывают же, целая миссия во главе с Квасневским и Коксом для этого создана. Или Вы не в курсе?![]()