Электромобиль.

• Автор теми Автор теми mik12345
  • Дата створення Дата створення
А почему в споре электричка vs ДВС никто не говорит про сервис ДВС и коробки? Лично я езжу очень не много, но хочу электричку из-за того, что нет желания делать сервис мотору и всем прелестям, которые присущи обычным автомобилям. Единственное, что меня останавливает, это ликвидность электричек. Как то сильно дешевеют.
Так на электричке тоже есть то, вот спин с форума леопард 3. У электрички есть свои прелести в зависимости от моделей, там антифриз не тот залит и раздел прокладку и залил батарею, там преды расчитаны на пару лет и поменять их под 2к., там ячейка разбанансировалась…….

Вкладення

• IMG_0244.webp
    IMG_0244.webp
    899.6 КБ · Перегляди: 4
Буває й так
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

А почему в споре электричка vs ДВС никто не говорит про сервис ДВС и коробки? Лично я езжу очень не много, но хочу электричку из-за того, что нет желания делать сервис мотору и всем прелестям, которые присущи обычным автомобилям. Единственное, что меня останавливает, это ликвидность электричек. Как то сильно дешевеют.
Говорять. Електричка надійніше, та значно дешевше в обслуговуванні.
Те, що вони сильно дешевшають, то це як з компьютерами, а потім зі смартфорами свого часу, коли вигодили нові досконаліши моделі, які робили старі не актуальними. Плюс цінові війни в Китаї, коли людина брала за 35, а коли вирішувала продати, нова модель коштувала вже 25.

Берите бу, они уже никуда не упадут сильно.
По обслуге тоже можно влипнуть. Подшипники, редукторы, привода. Всё, что механически крутится - ломается и у них.
Масло в редукторе менять надо. Стандартно - тормозная жижа, охлаждайка, обслуга кондиционера. Фильтр салона.

Так на электричке тоже есть то, вот спин с форума леопард 3. У электрички есть свои прелести в зависимости от моделей, там антифриз не тот залит и раздел прокладку и залил батарею, там преды расчитаны на пару лет и поменять их под 2к., там ячейка разбанансировалась…….
"Сірі" експортери пропонують "гарантію" по аналогії з офіційними дилерами, а для її збереження вимагають зробити непотрібні роботи навіть всупереч мануалу по кінським цінам. Тому що "дилерів" багато, то серед низ зустрічаються не дуже чесні. То мастило можна купити тисяч за 6, поміняти самому, чи за 5 коп на будь-якому СТО, а робити це треба раз на 40 тис.

Буває й так
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Тому краще купувати на ЛФП батареї, бо вона значно безпечніша в цьому плані.

По статистиці бензинові авто гоять частіше.

Берите бу, они уже никуда не упадут сильно.
Тут є деякі тонкощі. Якщо говорити за китайців, бо Тесли та Нісани до нас потрапляють тільки вживані, та після ДТП, то вони швидко розвиваються останні роки. На очах. То вживане можна взяти неоцинковане, з застарілою системою термоменеджменту, чи зовсім без неї, слабим процесором, та відсутніми чи сирими помічниками - круїзи, автопарковки, то треба ретельно дивитись на конкретну модель, бо вона може їти оцинкованною частково з 23, а повністью з 24 року, наприклад.

Ну, на новую и денег нет. Я смотрю, у нас Тесла 3 на дорогах сейчас, как Ланосов раньше.
Кстати очень много из Европы щас везут к нам. Например, из Нидерландов, неаварийные, так сказать.
А по поводу каких то станций или дилеров - это да. Им то нужно деньги как то зарабатывать. Вот и появляется волшебное масло по 2000 грн за литр.

Назад
Зверху Знизу