Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Нарешті хоч трошки виспалася. Кіт розбудив раніше ніж зазвичай, я дала їсти і лягла спати. Він вимагав гратися, стрибав по мені, але я не піддалася і він теж ліг спати. Мабуть для його жкт це не дуже добре, але добре для мене. А скоро ж годинник переводять, а мені доведеться вставати за старим графіком :( Я так розумію, що висплюся я лише у відпустку наступного літа, коли поїду у село. Ну або після кастрації він стане менш активним, ну і їстиме на той час двічі, то може йому вже не буде так важливо, щоб це було із самого рання :)

Прощавай, шкідливо звичка їсти в ліжку під кіно! Намагалася ховати бутер під ковдру, але врешті-решт довелося таки самій ховатися в кухні :-)

Доброго дня та доброго всього:кава:
565703382_1346661936827169_8131695775905834976_n.webp

Останнє редагування:
У мене вчора руки зачесалися - захотілося щось зв'язати. Ну бува... Полізла подивитися що у мене є в запасах. А там і нитки, і спиці. і гачки, і всякі дрібні бебіхи - ото було Орі щастя все це хапати, тягнути, кидати. А потім і Гаррі вирішив ощасливитися різким наскоком:D

Нарешті зібралася і завела у Тредс сторінку кота. Подивлюся що з цього вийде :)
Шкода, що у мене нема ремонту, щоб робити красиві фото. Та і фоткати самій не завжди зручно.

Ну так - не кричать "Хочу кіцю. Ні - двох! Ні - п'ять!!!!!!" і не розважаюся розписом гардин, шпалер, диванів мітками:)
Ми стерилізували двох киць майже одночасно. Більш молода Ксюша (приблизно рік був) почала набирати вагу після цього, але продовжувала "полювати" - такий собі колобочок-мисливець. Настя (ій було 6 років), залишилася такою самою як була. Хіба що перестала мітити територію.

• Це лайк!
Реакції: E.N
Ми стерилізували двох киць майже одночасно. Більш молода Ксюша (приблизно рік був) почала набирати вагу після цього, але продовжувала "полювати" - такий собі колобочок-мисливець. Настя (ій було 6 років), залишилася такою самою як була. Хіба що перестала мітити територію.
Мого першого кота Басю кастрировали у 5 років. Ваги багато не набрав, і то з віком. На Генрі (десь у рік стерилізували) це зовсім ніяк не сказалося. А Гаррі з кошеня був круглий. Фігура у нього така - квадратура кола:D Але на цю зиму він якось роз'ївся. Ну як ведмідь гімалайський вже:)
Гратися, полювати, донимати господарів це їм не завадило:)

Назад
Зверху Знизу