Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
надягаю пакет на монітор. Раніше цього не робив і тепер маю неробочі кнопки на моніторі та биті пікселі у його нижній частині.
Котики люблять пакети.
Дякую котячим богам, у мене моніторами не цікавляться. Дроти, так, було

Мій цікавиться, коли там кіно. Торкається лапою :-)
Є таке, але не з кіно, а з іграми:) Запускала на планшеті гру для котів - ну там таки таргані бігають і їх треба лапою давити. Зацікавило, але не на довго:D А ось нитка, що тягнеться з клубка, це воно:D

Кіт мене обдурив. Я сьогодні прийшла на годину пізніше, а день був важкенький, і я не пам'ятала чи увімкнула годівницю. Прибігла, дивлюся, що має спрацювати через 4 год. Фух, значить вдень їв. Ну волав, як завжди. Погодувала і почала підраховувати як же я її запрограмувала, що має спрацювати аж через 4 год.
І що? А те, що то вже був би третій раз. Тобто він поїв двічі, другий раз о п'ятій - як і було заплановано, а я прийшла о шостій і погодувала знову! І воно ж, капость, волало так, ніби від учора не їло. Так я ще повісила йому свіжу травичку, щоб бутер з'їсти, поки він буде гратися, то він ще й у кухню періодично бігав і кричав.

То може він кричить від радості що тебе бачить! Типу "Ось вона, ось! Моя господиня та годувальниця!" :D
Ага, знову відро обіймав. Випадково штурнув з нього кришку і я, щоб не зрозумів, швиденько знову накрила, а зверху ще й ганчіркою. То він засунув під ганчірку голову і так сидів :іржач:

Останнє редагування:
Вже писала, але ще раз напишу. Як же у сусідів тхне псиною! Я йшла повз, коли там двері відчинилися. Це ж капець капецький! Як вони там живуть? А я дивувалася навіщо їм у квартирі пахучка для машин. То щоб аромати маскувати.
Отак заведеш собаку, не знаючи нюансів, а потім не знатимеш куди ховатися.

Скільки ударів на хвилину?

Ситуація наступна:
Я хотіла вести в Тредсі блог кота, де б писала і від його імені (в мене були навіть підготовані якісь замітки, коли ще й кота не було), і від свого - те, що зараз вам пишу, бо тут мені мало авдиторії.
Але вести одну сторінку від двох осіб - якась дурня виходить. А ще мало реакцій, і мені не вистачає наснаги працювати над цим. Тобто хочеться просто писати і щоб читали.
Ну і з фотками проблема, це я вже писала, що антураж непідходящий. Думаю, що красиві цікаві фото більше б зібрали переглядів.
Але насправді там повно людей з котами, і всі хочуть хвастатися своїми, а не слідкувати за чужими :)
До робити?

Ситуація наступна:
Я хотіла вести в Тредсі блог кота, де б писала і від його імені (в мене були навіть підготовані якісь замітки, коли ще й кота не було), і від свого - те, що зараз вам пишу, бо тут мені мало авдиторії.
Але вести одну сторінку від двох осіб - якась дурня виходить. А ще мало реакцій, і мені не вистачає наснаги працювати над цим. Тобто хочеться просто писати і щоб читали.
Ну і з фотками проблема, це я вже писала, що антураж непідходящий. Думаю, що красиві цікаві фото більше б зібрали переглядів.
Але насправді там повно людей з котами, і всі хочуть хвастатися своїми, а не слідкувати за чужими :)
До робити?
Війна, не перший рік, антураж - який є і який взмозі зараз мати і підтримувати. В мене стеля в одній кімнаті сипатися почала після близького епізоду, сусіди ще виїхали, зверху ж, а в них опалення прорвало...Було весело...
Зараз кілька поверхів збираємось шпалери переклєювати. Чекаємо, коли в квартирах буде тепло. Мабуть буде...
Життя як воно є.
Може недоречне щось написала. ? Вибачте. Зробить кіцику фотозону, це щось подібне, дряпалку - драбинку, якесь гніздечко на неї. ?

Останнє редагування:
Може недоречне щось написала
Та нормально :угу:
Зрозуміло, що житло може навіть бути зйомне і тому погані умови. Ну, в моєму випадку - просто не встигла, бо війна почалася, а зараз робити ремонт не вважаю доцільним. Та все ж не хочеться світити розрухою.
Там, де в нього ігровий майданчик, видно страшні двері і підлогу. Втім, можна положити шмат лінолеуму, думала вже про це. Але найцікавіші фото і відео не там, де підготував інтер'єр, а де трапилося ))
Вчора не встигла відео зняти. Прикольне було б. Я крутила по колу "мишку", а кіт крутився за нею навколо себе :-) А потім вже не схотів, мабуть голова закрутилася ))

Що вилупків корчило та мотало до 14 коліна!

А нам тепла та добра:кава:

564655139_1264712538793610_2553578620527327555_n.webp

Але найцікавіші фото і відео не там, де підготував інтер'єр, а де трапилося ))
То от то ж:) Але, якщо є бажання, можна дійсно якусь фотозону для постановчих фото. Ну там гарний плед щоб зі стільця звісився, гарбуз поряд(осінь ж) може ще щось текстильне, м'яке, подушку якусь декоративну

Але, якщо є бажання, можна дійсно якусь фотозону для постановчих фото. Ну там гарний плед щоб зі стільця звісився, гарбуз поряд(осінь ж) може ще щось текстильне, м'яке, подушку якусь декоративну
Ну скільки таких фото зробиш? Кілька. А до дописів про якусь подію треба фото самої події. Ото я так довго і тягнула з цим, і мабуть не треба було починати. Ну трохи пограюся та видалю акк.

Останнє редагування:
На ігровому майданчику :ги:
Лена каже, що йому на вигляд місяця чотири. Мати Василева, я виростила Ґарґантюа! А мріяла ж про невеличке кошенятко :rolleyes:

IMG_20251019_175144_HDR.webp
IMG_20251019_175146_HDR.webp

Назад
Зверху Знизу