Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Кішки переважно не жують їжу. Хіба що коли завеликий шмат.
Так, розрізати великий шмат м'яса :кіт:
Генрюся сухий корм іноді їв жахливим способом - іклами верхній щелепи міг зачепитися за край миски, а ніжною щелепою загрібав як ковшем:рл: Дивитися було лячно!

Доброго ранку! Нам добра:кава:

561011703_1335133691387017_836411577135198463_n.webp

З дерев опало листя і коту тепер цікаво дивитися у вікно. Щоправда у кухні я не дозволяю, хоча йому хочеться саме туди. А в кімнаті трохи балкон заважає.

З дерев опало листя і коту тепер цікаво дивитися у вікно. Щоправда у кухні я не дозволяю, хоча йому хочеться саме туди. А в кімнаті трохи балкон заважає.
А чому на кухні не можна? Мені навпаки подобається - я на кухні, кіт на вікні, картина маслом, як то кажуть :D

Мені здається, що то він з жадібності їх ковтає.
Наша Настя вирісла змалечку вдома (забрали ії десь у 1,5 місяці) - до їжі відноситься спокійно, жадібно ковтає лише дуже смачненькі м'яски-ковбаски, сухим кормом навіть хрумтить.
А була Ксюша, яку забрали з вулиці (ій було десь рік плюс мінус) - та спершу жерла все що здавалося іжею, навіть доводилося ховати корм, щоб не об'їдалася, а згодом поступово зрозуміла що годувати будуть постійно і почала навіть перебирати: це я їсти не буду, це несмачне. Приблизно за рік заспокоївся ії шлунок. )))

Думаю ваш котик теж згодом стане спокійнішим до іжї.

А чому на кухні не можна? Мені навпаки подобається - я на кухні, кіт на вікні, картина маслом, як то кажуть :D
Там квіти. І до кухні не хочу привчати, він лазитиме по столах і волатиме, коли я їм. Я її зачиняю, коли йду з дому і на ніч теж.

Там квіти. І до кухні не хочу привчати, він лазитиме по столах і волатиме, коли я їм. Я її зачиняю, коли йду з дому і на ніч теж.
У мене так і сидить - то під фікусом, то з орхідеєю. Поцікавився кактусом - більше не цікавиться:) На підвіконня - можна, на стіл - не можна. Робить вигляд, що зрозумів:) А Гаррі давно начхати на ті квіти і на той стіл - ці дурні людиські самі до їжі віднесуть :D

Почала дивитися серіал ,,Неро,,. Перша серія - мрачнувато, але є й гумор. Хоч і чорний. Друга серія - якась різня, ще й релігіозні середньовічні нереалістичні фанатики з уклоном у класову ненавість.
Зрозуміла, що до восьмої серії недотягну. ?
Включила зразу вісьму, перемотувала, мрак і жах. ? Ну хоч хтось вижив....
Не моє фентезі.
?

Почала дивитися серіал ,,Неро,,. Перша серія - мрачнувато, але є й гумор. Хоч і чорний. Друга серія - якась різня, ще й релігіозні середньовічні нереалістичні фанатики з уклоном у класову ненавість.
Зрозуміла, що до восьмої серії недотягну. ?
Включила зразу вісьму, перемотувала, мрак і жах. ? Ну хоч хтось вижив....
Не моє фентезі.
?
Два дні нічого не дивлюся! Стримую себе :D

Робить вигляд, що зрозумів:)
Мій навіть вигляд не робить, кажу ж - дурненьке кошеня дісталося. Скільки вже обливала, коли ліз на підвіконня в кухні, і він все одно це робить. Хоча якщо крикну, то тікає.
А ще коли їм, він чує запах, лізе до мене, а я руку ховаю то за спину, то ще кудись, і він не може допетрати пошукати :-)

Прийшла - годівниця посеред кімнати. Чи їв і воно совалася, бо пластикова, доволі легка, чи то він намагався видобути з неї ще їжі :-)

Нарешті хоч трошки виспалася. Кіт розбудив раніше ніж зазвичай, я дала їсти і лягла спати. Він вимагав гратися, стрибав по мені, але я не піддалася і він теж ліг спати. Мабуть для його жкт це не дуже добре, але добре для мене. А скоро ж годинник переводять, а мені доведеться вставати за старим графіком :( Я так розумію, що висплюся я лише у відпустку наступного літа, коли поїду у село. Ну або після кастрації він стане менш активним, ну і їстиме на той час двічі, то може йому вже не буде так важливо, щоб це було із самого рання :)

Прощавай, шкідливо звичка їсти в ліжку під кіно! Намагалася ховати бутер під ковдру, але врешті-решт довелося таки самій ховатися в кухні :-)

Назад
Зверху Знизу