Іронія
Куратор теми
Статус: Офлайн
Повідом.: 53152
Повідом.: 53152
Постала проблема як не давати коту їсти )) Поки була діарея, він і сам їв небагато, але ось вже три дні більш-менш нормальне самопочуття і він їсть як не в себе. Ну то я намагалася давати потрошку, бо хворіє ж (хоча і то було багато), крім того, абсорбент між прийомами їжі, тому треба витримувати паузу, а це вчора насипала більше і він усе злопав. А тепер виявляється, що то була добова порція. Дві столові ложки. Я не уявляю як їх можна розтягнути на весь день, він же волає несамовито.
[О, треба вам його крик записати
]
Але ж справді капець, він кричатиме і мені нема куди сховатися. Оце зараз ввечері дала пів ложки, а потім відволікала грою, а потім намагалася приспати. Але ж я сама ще не їла, як прийшла з роботи. Звісно, він одразу унюхав, що пахне смачно, і кружляв навколо мене, що мені довелося ховати від його погляду тарілку і їсти по-тихому
[О, треба вам його крик записати
]Але ж справді капець, він кричатиме і мені нема куди сховатися. Оце зараз ввечері дала пів ложки, а потім відволікала грою, а потім намагалася приспати. Але ж я сама ще не їла, як прийшла з роботи. Звісно, він одразу унюхав, що пахне смачно, і кружляв навколо мене, що мені довелося ховати від його погляду тарілку і їсти по-тихому