Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Н
Він досі Той-кого-не-можна-називати? Як тобі ім'я Сеньйор — феодальний власник землі?
Ні, таке не подобається. Але він реагує на Кицик. Думаю. Бо це надто банально - назвати кішку Кішкою, але якщо йому подобається... :-)
Щоб визначитися, мені треба заспокоїтися - не нервувати через його здоров'я і висиплятися.

Сьогодні під ранок підліз до мені, мабуть вода охолола. Я його не проганяла, бо ще піде тоді скакати по квартирі. І що? Трохи поспала, потім прокинулася, бо суглоби крутять, ще й змерзла, а не можу зайвий раз поворухнутися, бо цей жеребчик прокинеться. Так що встав він лише о сьомій, але мене це не врятувало, бо не виспалася все одно. А тут ще й мігрень з вечора, навіть на вибухи в моєму районі не дуже зреагувала, то б поспати нормально... Не знаю як це вирішувати, найближчим часом тепла не очікується.

Доброго ранку! Добра з теплом:кава:

529433540_1696671784617908_7105106873744523680_n.webp

Постала проблема як не давати коту їсти )) Поки була діарея, він і сам їв небагато, але ось вже три дні більш-менш нормальне самопочуття і він їсть як не в себе. Ну то я намагалася давати потрошку, бо хворіє ж (хоча і то було багато), крім того, абсорбент між прийомами їжі, тому треба витримувати паузу, а це вчора насипала більше і він усе злопав. А тепер виявляється, що то була добова порція. Дві столові ложки. Я не уявляю як їх можна розтягнути на весь день, він же волає несамовито.
[О, треба вам його крик записати :-)]
Але ж справді капець, він кричатиме і мені нема куди сховатися. Оце зараз ввечері дала пів ложки, а потім відволікала грою, а потім намагалася приспати. Але ж я сама ще не їла, як прийшла з роботи. Звісно, він одразу унюхав, що пахне смачно, і кружляв навколо мене, що мені довелося ховати від його погляду тарілку і їсти по-тихому :-)

Звісно, він одразу унюхав, що пахне смачно, і кружляв навколо мене, що мені довелося ховати від його погляду тарілку і їсти по-тихому :-)
Якщо тебе втішить, то свою ранкову канапку я теж їм із коментарями - "пишпиш, фу!":D
При цьому тваринка вже снідала двічі. Але цей бутерброд не дає їй спокою:D

Якщо тебе втішить, то свою ранкову канапку я теж їм із коментарями - "пишпиш, фу!":D
При цьому тваринка вже снідала двічі. Але цей бутерброд не дає їй спокою:D
Не втішить, мені тепер весь час доведеться ховатися :плачу:

Щойно налякала кота :-)
Він дочекався поки я посушу феном волосся, і як почав волати. А я його схопила і теж кажу : "ААААА!". Він аж принишк. А я ж навіть не кричала :-)

Останнє редагування:
Кіт одужав. Тому у мене вдома зараз марафон, переходящий в бої без правил. Яке щастя, що він ще не дострибує до вищих шухляд на шафах! Ще є куди поставити речі. Але вже скоро.
Чи то так добре почувається, чи легкість від недоїдання, але стрибає на все, що бачить, подрав пакет, перекинув мою чашку з водою, встромив кіготь у мою долоню і весь час намагається хапати за штани, а я не встигаю взяти бризкалку.
Я вирішила напхнути вати у тканину, яка у нас замість мишки. Стою собі, напихую. Він сидів на підлозі, дивився... А потім по моїм ногам побіг вгору до цієї мишки. Встромляючи в мене кігті! Добре, що халоші широкі, але трохи все-таки зачепив.
Коротше, кіт скажений, дайте іншого.
Одне добре - рефлекс "вимикаємо світло - спимо" спрацьовує миттєво :-)

Як з тим годуванням розібратися? Він же мені проходу не дає! Вирішила порахувати на калькуляторі денну норму цього корма Проплан, який купила і - о боже! - його треба давати 200 гр на день! Не 30, як рекомендують зазвичай. Ото він і їсти весь час просить. Що я купила і чому це так дорого?
P.S. ну насправді купила я якраз хороше, яке беруть для переходу від материнського молока. Але ж я цього не знала, коли купувала, йому цього корма в такій дозіровці на тиждень. Втім, можливо саме цей корм і плинув на покращення самопочуття, може травлення нормально відновиться.
Підрахувала сьогодні - десь 3000 грн вже витратила на лікування :rolleyes:

Можно питання - дві столові ложки - це що, на добу?
Так, двохмісячному кошеняті вагою 1 кг така норма для сухого корму. Звичайного Проплану, а не такого як у мене зараз, нарахувало 50 гр. на добу.

Так, двохмісячному кошеняті вагою 1 кг така норма для сухого корму. Нормального Проплану, а не такого як у мене зараз, нарахувало 50 гр.
Это при смешанном питании или только на одном сухом корме?

Мені ж і в лікарні вчора сказали, що я дуже багато дала -дві ложки за раз, що це добова норма, і годувати вони сказали виключно кормом.

_20251008_131012.webp
Ми Мурзю узяли 24.04.21, а народилася вона 12.03.21. Місяць і 12 днів.
Вона була маленька...але їла як не в себе. І сире філе куряче, і корм, і молоко.
Мені казали, що змішана їжа це нормально, якщо кішка просить. Я робила неправильно...
Ось такі ми були.

Назад
Зверху Знизу