Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ші видав:

В українській мові наголос є вільним та рухомим, тобто він може падати на будь-який склад у слові і може змінюватися в межах одного слова.
Це він відшукав про рухомий наголос, який змінюється в деяких словах при відмінюванні і вільно інтерпретував :-)

Доброго ранку! Ми будемо з добром :кава:

555592732_24850042874628503_1624952741392639672_n.webp

А вилупкам життя не мати

Сидить у будиночку, не хоче вилазити. Спочатку спав, увімкнула світло, то прокинувся і виглядає з-під навісу. Я ж йому туди теплі баклажки положила, то поки за третьою пішла, дивлюся - а він вже там :-)

Сидить у будиночку, не хоче вилазити. Спочатку спав, увімкнула світло, то прокинувся і виглядає з-під навісу. Я ж йому туди теплі баклажки положила, то поки за третьою пішла, дивлюся - а він вже там :-)
Во життя у котів - будиночки їм роблять, грілочки носять :D

У нас "будиночок" називається коли киця залазить під ковдру, якщо ти тримаєш ноги зігнутими. До цього досвіду ніколи не думав, що так важко довго витримувати цю позу довгий час. :)))

Во життя у котів - будиночки їм роблять, грілочки носять :D
Ще й бавлять за бажанням. Він після їжі нявкає, щоб я з ним грала.
Сьогодні зустріла допис у Тредс, що кошеня шкодить. І там купа коментів, що з ним грати треба коча б 15 хвилин на день. Та я з ним дві години граю :-)

Грався з м'ячиком, увійшов в кураж. М'яч утікає, а він в азарті хапає ковдру під собою і гризе :-)

У нас "будиночок" називається коли киця залазить під ковдру, якщо ти тримаєш ноги зігнутими. До цього досвіду ніколи не думав, що так важко довго витримувати цю позу довгий час. :)))
То намет :rolleyes:

Назад
Зверху Знизу