Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Leonardo.AI фільтрує результати :( На запит типу "жінка засмагає на пляжі" видає одне зображення з чотирьох. Спробував розібратися з локальною генерацією. На моєму нетбуці генерація розміром 128x128 :дивитись: займає 8 годин :плачу: Зате без цензури :D

Leonardo.AI фільтрує результати :( На запит типу "жінка засмагає на пляжі" видає одне зображення з чотирьох. Спробував розібратися з локальною генерацією. На моєму нетбуці генерація розміром 128x128 :дивитись: займає 8 годин :плачу: Зате без цензури :D
Там знову безкоштовні спроби чи ти платиш?

На добраніч! :)
523371370_9999190773542025_1661317591376084080_n.webp

До мене на балкон знову заліз кіт. Не знаю чи той самий, трохи наче схожий. Але я цього разу погукала його в кімнату і винесла у під'їзд. Так що обійшлося без триденних гонінь по даху і трубам :)

До мене на балкон знову заліз кіт. Не знаю чи той самий, трохи наче схожий. Але я цього разу погукала його в кімнату і винесла у під'їзд. Так що обійшлося без триденних гонінь по даху і трубам :)
Поводився чемно?)

Поводився чемно?)
Так, я його погладила, взяла на руки, а коли вже хотіла відчиняти двері, тоді почав видряпуватися, але я була насторожі.
Хороший котик. Важкий :-)

Так, я його погладила, взяла на руки, а коли вже хотіла відчиняти двері, тоді почав видряпуватися, але я була насторожі.
Хороший котик. Важкий :-)
Схоже моя ранкова картинка була "в тему" :D

• Це лайк!
Реакції: E.N
У мене пишні оладки з яблучним варенням. Люди в цей час варення закривають, а я навпаки - відкриваю :rolleyes:

З задоволенням дивлюся "Книжника", дякую за наводку:) Він милий. І приємно-наївний :)
Вийшов новенький детективний серіал про відділок нерозкритих справ ( щось це вже тренд).
,,Баллард,,. Перший сезон.
Кажуть, що є спільні герої з серіалом ,,Босх. Спадщина,, який вже неновенький давно. ?

• Це лайк!
Реакції: E.N
Назад
Зверху Знизу