Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Доброго ранку! Доброго дня:кава:

523870365_1120125043501055_381814873462626226_n.webp

З задоволенням дивлюся "Книжника", дякую за наводку:) Він милий. І приємно-наївний :)
Вийшов новенький детективний серіал про відділок нерозкритих справ ( щось це вже тренд).
,,Баллард,,. Перший сезон.
Кажуть, що є спільні герої з серіалом ,,Босх. Спадщина,, який вже неновенький давно. 😊

• Це лайк!
Реакції: E.N
Я згадала - Нортенгерське абатство я дивилася. Тепер ще спробувати почитати.

Ішла мостом. Поперед мене пара. Жінка і чоловік у військовій формі. Мені здалося що їм років тридцять. Вона фактурна, а він... Вибач, Господі, бо я погляду не могла відвести від його постаті. Він міг би сам грати чудового стародавнього бога, чи навіть бути їм. А може і був. Форма (не нова, видно) сиділа на ньому бездоганно. А таке буває не часто. Вони зупинилися посередині моста, біля перил, дивилися на річку, один на одного - проходячи поряд я не втрималася, обернулася подивитися, як вони стоять, трохи притиснувшись один до одного. Я помилилась. Їм було років по 50. Але як же вони били прекрасні і як вони дивилися один на одного...Вони посміхнулися мені...
У нас самі гарні люди і самі щирі почуття

Спонтанно вирішила спитати в рун чи варто мені цьогоріч завести кота. Випала руна стихійної руйнації :-)

Перевели мені вихідний. Це я знову про тих неадекватних зверху. Чимось стукали о 6 ранку. У суботу! О шостій! Звісно, я прокинулася. Через годину почала засинати, вони почали волати. Ну і все, більше не заснула.
Як же вони мене дістали.
А вчора ще й довго не спала, кіно дивилася, думала ж висплюся. Тепер сонна, робити нічого не хочеться і взагалі настрою нема.
А у них тепер тиша.

Лено, а приїжджай до мене в гості! Просто зараз 😁
Ти як, ще хворієш?

... я ще уся у шмарклях, це не гарно і може бути небезпечно!
Може підіймє настрій серіальчик 2022 року, про відпочинок? 😊
,,Готель Портофіно,, англійський.
Італійська Рів'єра - це райський куточок навіть у неспокійному 1926 році. Англійське сімейство Ейнсворт відкриває тут чарівний готель для своїх співвітчизників, які наважилися на подорож, але не готові розлучитися з англійськими звичками. Господиня Белла Ейнсворт вкладає в готель усі сили і душу, сподіваючись, що це допоможе сім'ї не тільки виправити фінансове становище, а й загоїти рани, завдані Першою світовою війною. Однак вимогливі постояльці не дають розслабитися, а серед місцевих жителів уже є і вірні прихильники Муссоліні, і просто темні особистості. Але найпідступнішим цілком може виявитися марнотратний чоловік Белли - Сесіл Ейнсворт, який підшукує багату наречену синові та будь-які інші джерела легкої наживи.(с)
Здається, хоч не наступний детективчик. 😳

Може підіймє настрій серіальчик 2022 року, про відпочинок? 😊
,,Готель Портофіно,, англійський.
Італійська Рів'єра - це райський куточок навіть у неспокійному 1926 році. Англійське сімейство Ейнсворт відкриває тут чарівний готель для своїх співвітчизників, які наважилися на подорож, але не готові розлучитися з англійськими звичками. Господиня Белла Ейнсворт вкладає в готель усі сили і душу, сподіваючись, що це допоможе сім'ї не тільки виправити фінансове становище, а й загоїти рани, завдані Першою світовою війною. Однак вимогливі постояльці не дають розслабитися, а серед місцевих жителів уже є і вірні прихильники Муссоліні, і просто темні особистості. Але найпідступнішим цілком може виявитися марнотратний чоловік Белли - Сесіл Ейнсворт, який підшукує багату наречену синові та будь-які інші джерела легкої наживи.(с)
Здається, хоч не наступний детективчик. 😳
Вже придивлялася до нього! Буду дивитися:)

Сьогодні спала аж до 10-ї. Чудово виспалася, і аж з'явилося натхнення помити вікна на балконі. Це складна робота, бо балкон старий, з купою малих віконець, і назовні погано діставати. Помила. Більше вже нічого не хочеться :-)

Сьогодні спала аж до 10-ї. Чудово виспалася, і аж з'явилося натхнення помити вікна на балконі. Це складна робота, бо балкон старий, з купою малих віконець, і назовні погано діставати. Помила. Більше вже нічого не хочеться :-)
А я знову поливала орхідеї. І пішов дощ :дощ: :D

Назад
Зверху Знизу