Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Вийшла заміж за вчителя. А потім він чомусь став послом Британії. Треба мабуть мені почитати.
Ну і шо ти думаєш? Я полізла шукати на флібусті книги Ненсі Мітфорд, знайшла останню "Не кажіть Альфреду" і вже читаю! :-) Фанні 45 років, дорослий син.. Дядькові Метью за 70. Це саме в цій книзі буде призначення Альфреда послом у Францію. "І все заверте..." :-)

Фанні по книзі не бідна.
Чи це я вже заплуталась, багато чого читала, але пам'ятаю, що гроші за нею були, але виховували її скромно чомусь.
Ірина, просто у нас з ними досить сильно відрізняються поняття "бідний", "заможний", "багатий".. Наприклад, вважається страшенною бідністю, коли тільки 2 поверхи у будинку і немає постійної прислуги, але є авто, можливість відвідувати кафе, купляти шмотки. Це капець яка бідність! :-)

Останнє редагування:
Ірина, просто у нас з ними досить сильно відрізняються поняття "бідний", "заможний", "багатий".. Наприклад, вважається страшенною бідністю, коли тільки 2 поверхи у будинку і немає постійної прислуги, але є авто, можливість відвідувати кафе, купляти шмотки. Це капець яка бідність! :-)
Я , щоб відволіктися від клятих шахедів, перечитуваю ось таку книгу. 😊
Нажаль, вона у перекладі з англійської тільки на російську. Читаю на лаврид.
,,Фрейліна. Моє неймовірне життя у тіні Королеви,,. Там є куча фото.
Я б назвала цю книгу так - народись не вродливой, багатой, а просто щасливою жінкою. А якщо нещаслива - будь сильной.
Авторка:
Энн Вероника Теннант, баронесса Гленконнер, родовита та знатна , вродлива і розумна.
_20250716_075403.JPG
з дитинства біля королевської сім,'ї Англії, може ще й з дрівнішого роду, ніж королева Єлізавета.

Останнє редагування:
Энн Вероника Теннант, баронесса Гленконнер
Почитала її біографію.. Божечки, вона ще жива, 92 роки.
5 дітей, живі троє. Два сина померли: від гепатиту та СПІДу, в 39 та 30 років. :незрозумію: Ось тобі і маєш, ніяка медицина не допомогає навіть багатим в певних випадках. Третій син теж намагався померти: аварія на мотоциклі. А 2 доньки благополучні.
Будеш тут сильною з такими переживаннями, куди ж подітися. :rolleyes:

:-) :крокодил:

Хто б міг подумати, що в Мексиці не вистачає жінок! :-)

(нажаль, "відео буде працювати тільки для учасників чату", тож простим посиланням не виходить)

Мер Сан-Педро-Уамелула в Мексиці одружився з самкою алігатора на ім’я Алісія Адріана 🐊
Цей незвичайний союз символізує мир між двома етнічними групами регіону та, за віруваннями, приносить жителям удачу, процвітання і благословення богів.

Перед весіллям мер заявив, що вони справді люблять одне одного.

Будеш тут сильною з такими переживаннями, куди ж подітися. :rolleyes:
Чоловік, красень-барон, був психом-абьюзером. Але розлучення- ні, це вона ніколи не припускала.
Купив острів Мюстік, зробив з нього курорт для еліти. Вони там приймали принцесу Маргарет як подругу...Королеву також...
Коли чоловік помер - виявилося, що він залиш все слузі. Наглючому. І нічого не зробиш, все відписав по закону, щоб післе смерті ще раз поабьюзити жінку...
Капець капцовий. 😊

Коли чоловік помер - виявилося, що він залиш все слузі. Наглючому. І нічого не зробиш, все відписав по закону, щоб післе смерті ще раз поабьюзити жінку...
Так, я про це читала. :угу:
Але їм, після довгих судових процесів, вдалося відсудити половину.

Вирішення проблеми зайняло сім років. Кент (слуга) зберіг величезну кількість землі та грошей, а близько половини майна Коліна (чоловіка) перейшло до Коді (онук, син першого сина).

Що тут скажеш? "Ну і ******" (с) :збентежений: :)
Чого вона досягла цією жертовністю? Чоловік ненавидів. Аж настільки, що ось що втнув, щоб тільки їй дошкулити.
Як зараз кажуть - "співзалежність,, і це треба відпрацювувати з психологами, щоб позбутися цього.
Але, у книзі вона дала зрозуміти, що так виховували дівчат у вищому світі Англії. Розлучення - це злочин. Для жінки . Коханець - це норма, якщо так вже нестерпно жити у шлюбі з гівном. 😟

Ретроградний Сатурн - 13.07 - 28.11

Вкладення

• 1.webp
    1.webp
    35 КБ · Перегляди: 20
  • 2.webp
    2.webp
    83.9 КБ · Перегляди: 20
  • 3.webp
    3.webp
    74.6 КБ · Перегляди: 18
  • 4.webp
    4.webp
    83.1 КБ · Перегляди: 24
  • 5.webp
    5.webp
    83.9 КБ · Перегляди: 20
Додивилася "Озарк". Під кінець вловила асоціацію, яка ніяк не формувалася. "Вісь світ у кішені" Чейза по якої був знятий фильм "Мираж"
Тобто - все життя вдризг і життя оточуючих

Зараз дивлюся "Відділ Q" Детектив з поганим характером, якого зіслали у підвал копатися у нерозкритих ділах...

Dept._Q_Netflix_poster.webp

Додивилася "Озарк". Під кінець вловила асоціацію, яка ніяк не формувалася. "Вісь світ у кішені" Чейза по якої був знятий фильм "Мираж"
Тобто - все життя вдризг і життя оточуючих

Зараз дивлюся "Відділ Q" Детектив з поганим характером, якого зіслали у підвал копатися у нерозкритих ділах...

Dept._Q_Netflix_poster.webp
Я починала дивитися цей Відділ Q, мені було дуже мрачно і лячно..Атмосфера гнитуща. Покинула після першої серії, знайшла книгу, по який знімали серіал - теж важка, як автор таке накручує - чи навкруги там одні психопати....
Коротше, почала дивитися ірландський 2025 року:
,,Арт детективи,,.
Світ мистецтва, картин , раскопок скарбів вікінгів, і злодіі. Трошкі веселіше. 😁

• Це лайк!
Реакції: E.N
Оце сьогодні хороша температура - знову мерзнуть ноги :-)

• Це смішно!
Реакції: E.N
Назад
Зверху Знизу