Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Іду до дому. На зустріч мені іде дама з песиком. Песик щось середнє між болонкою та дрібним пуделем. Може й мальтипу. Белесенький. І ось цій блондин безглуздо шугає сплячу на газоні кішку. Я її знаю - красива, мала, хіжа. І звійсно, отримає від неї ляпаса по морді та скавчить на вісь район. Кішка взлітає на дерево і спостерегає із задоволенням. Типу " і чого галасуємо?" :D
Дама - " Я тобі говорила, не чіпай котів! Говорила?"
Собака - "Мамо, мамо, а вона мене ой-йо-йой!"
Дама -"Говорила! а ти що?"
Собака "Ой-ой-ой, мамо, ой-йой!!"
Кошка на дереве "Ги" :ги:
Я ржу.
Дама бачить мене, і вже до мене "Я йому говорила, вона його і не зачепила навіть!"
Кошка на дереве "Угу, угу, ги" :угу: :ги:
Собака встає на задні лапки, передніми тягнеться до дами "Мамо, мамо, ой-йойо"

Кішка сидить на гілці і , присягаюся, глумливо посміхається "Ги, дурник білобрисий" :кіт:
:D

Іду до дому. На зустріч мені іде дама з песиком. Песик щось середнє між болонкою та дрібним пуделем. Може й мальтипу. Белесенький. І ось цій блондин безглуздо шугає сплячу на газоні кішку. Я її знаю - красива, мала, хіжа. І звійсно, отримає від неї ляпаса по морді та скавчить на вісь район. Кішка взлітає на дерево і спостерегає із задоволенням. Типу " і чого галасуємо?" :D
Дама - " Я тобі говорила, не чіпай котів! Говорила?"
Собака - "Мамо, мамо, а вона мене ой-йо-йой!"
Дама -"Говорила! а ти що?"
Собака "Ой-ой-ой, мамо, ой-йой!!"
Кошка на дереве "Ги" :ги:
Я ржу.
Дама бачить мене, і вже до мене "Я йому говорила, вона його і не зачепила навіть!"
Кошка на дереве "Угу, угу, ги" :угу: :ги:
Собака встає на задні лапки, передніми тягнеться до дами "Мамо, мамо, ой-йойо"

Кішка сидить на гілці і , присягаюся, глумливо посміхається "Ги, дурник білобрисий" :кіт:
:D
От вмієш ти смішно писати! :клас: :вітаю:

Доброго ранку! Добра для дня :кава:

515920758_24147871404845657_5235498462406001079_n.webp

Астрологиня-тарологиня сьогодні: "заміж я виходила 27 липня, а розлучилася 28-го, через 7 років. І те, і інше було з радістю".
:ги:

Випросила погоду :-) Вчора ніч була тепла, я навіть трохи за зірками спостерігала, а сьогодні вже холодно :ги:

В Мікро флешмоб про лікарів

Їздила до мами. Пила воду по дорозі туди, у мами. Та все одно повернулася якась засушена:D
Мама, як дитина радіє простим речам - баночці джема, кашпо для квітки. Це якось щемливо.
Ішла дворами, щоб у затинку, таке враження, що у нею на районі конкурс на кращий квітник у під'їздів. Особливо один, і судячи зі всього, там не збираються зупинятися на досягнутому :квіточка:

Мама, як дитина радіє простим речам - баночці джема, кашпо для квітки
А ми хіба не такі? :) Шоколадці радіємо, джему або морозиву, та будь-якій красивій квітці або котику :)

Доброго нам всього! :кава:
Оберіг нам від нечистої сили

514316866_122169981014427213_3212617158736270386_n.jpg
Читала, що часник куди тільки не кладуть - і до морозива, і до кави. Щодо кави - сподіваюся, кава поглинає специфічне амбре :)
Я, наприклад, після чогось часничного п'ю каву з цією метою :)

Назад
Зверху Знизу