Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я тут!

Світло дали вже години дві як. Але треба було спасати холодильник. На диво морозилка холодильника впоралася - держала холод навіть по такої спеці
Першим поривом вітру у мене на лоджиї вчора кинуло горшком з сансіверією. Протягом так лупануло дверима, що аж хату трухнуло. Тім клятим горшком рубануло по листям міні агави:( Землю рознесло по кімнаті. Світло вирубилося майже одразу. Вікна встояли, ніде нічого не протекло:дощ:

Останнє редагування:
Доброго ранку! Добра до сніданку :кава:

518189986_24222234244076039_4688708882417127532_n.webp

Раніше бігала двері-вікна зачиняла, коли сусіди диміли, а тепер, коли ***** чую. Хоч взагалі не відчиняй, бо з зачиненими крім іншого, і не так його чути, то й спокійніше.

Знову ця жінка співала в вагоні, і цього разу теж "Ніч яка місячна".
Я їй кинула гроші, і сказала що це за українську.

Останнє редагування:
Додивилася вчора "У пошуках кохання". Сестер усього дві, Ненсі Мітфорд запихнула історії усіх шістьох сестер в долі усього двох! :-) Нічого дивного, що вийшло дуже жваво і багато подій :)

Одна сцена дуже нагадала "Красотку", коли Лінда йде по Парижу з покупками з дорогих бутиків :)

пошуках кохання.webp

Одна сцена дуже нагадала "Красотку", коли Лінда йде по Парижу з покупками з дорогих бутиків :)
В Аббатстві Даунтон ця актриса також зіграла невгамонне дівча.
Нещодавно прочитала саму книгу. Не пам'ятаю, в серіалі Фанні багата? В книзі вона більш жвава...
Є і продовження. Друга книга. Її чоловіка призначили послом. Капець... Я ще не читала. 😊

Нещодавно прочитала саму книгу.
Читаєш, розумничка! :вітаю:
Не пам'ятаю, в серіалі Фанні багата?
Ні, вона заміжня за простим вчителем, ніяких багатств.. Скромне життя..
Є і продовження. Друга книга. Її чоловіка призначили послом.
Ого, ну це вже зовсім інша історія! :ги:

Відкопала ще один костюмований серіал про 19 сторіччя, дивлюся вже :)

Мінісеріал "Дружини та доньки", Великобританія, 1999. Екранізація.

ff1262a90bdb4ab4ffe29f4e705fc1c8.webp

Читаєш, розумничка! :вітаю:

Ні, вона заміжня за простим вчителем, ніяких багатств.. Скромне життя..

Ого, ну це вже зовсім інша історія! :ги:
Фанні по книзі не бідна.
Чи це я вже заплуталась, багато чого читала, але пам'ятаю, що гроші за нею були, але виховували її скромно чомусь.
Доповню : мати прислала їй з Парижу золочену клітку з іграшковими колібрі, які співали, в клітці був справжній фонтанчик, колібрі пили воду і порхали. А батько подарував їй поні з тележкою. Батьки жили неразом і зажигали на всю Європу у походеньках.
Це по книзі. 😊
Вийшла заміж за вчителя. А потім він чомусь став послом Британії. Треба мабуть мені почитати. 😊

Останнє редагування:
Треба мабуть мені почитати.
Теж не хочу ще прощатися з героїнями :) Подивлюся ще більш ранній серіал "Кохання в холодному кліматі" з Джулією Денч, 1980 року, я його навіть починала колись, теж з субтітрами. Про цей серіал пишуть, що найбільш повний по кількості англійського гумору і сарказму. :)

"Кохання в холодному кліматі" відрізняється від "У пошуках кохання" тим, що у "Холодному кліматі" три героїні: Лінда, Фанні і Поллі, а у "Пошуках" тільки дві, Лінда і Фанні.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу