Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Учора, у неділю, дядько повернувся з роботи близько опівночі — усував наслідки пошкоджень (працює в Обленерго). Зробив фото соняшників:
![]()

Дивитися дуже лячно. Якась мандрагора схопила котиків..Доброго ранку! Ми з добром!
![]()
Може, це взагалі хижа рослина?
?
Та він перелякався, бідося.Допомогав, чим міг!
![]()
Та він перелякався, бідося

Додивилася вчора "У пошуках кохання". Сестер усього дві, Ненсі Мітфорд запихнула історії усіх шістьох сестер в долі усього двох!Та він
Нічого дивного, що вийшло дуже жваво і багато подій 

В Аббатстві Даунтон ця актриса також зіграла невгамонне дівча.Одна сцена дуже нагадала "Красотку", коли Лінда йде по Парижу з покупками з дорогих бутиків![]()
Читаєш, розумничка!Нещодавно прочитала саму книгу.

Ні, вона заміжня за простим вчителем, ніяких багатств.. Скромне життя..Не пам'ятаю, в серіалі Фанні багата?
Ого, ну це вже зовсім інша історія!Є і продовження. Друга книга. Її чоловіка призначили послом.

Фанні по книзі не бідна.Читаєш, розумничка!
Ні, вона заміжня за простим вчителем, ніяких багатств.. Скромне життя..
Ого, ну це вже зовсім інша історія!![]()
Теж не хочу ще прощатися з героїнямиТреба мабуть мені почитати.
Подивлюся ще більш ранній серіал "Кохання в холодному кліматі" з Джулією Денч, 1980 року, я його навіть починала колись, теж з субтітрами. Про цей серіал пишуть, що найбільш повний по кількості англійського гумору і сарказму. 
Ну і шо ти думаєш? Я полізла шукати на флібусті книги Ненсі Мітфорд, знайшла останню "Не кажіть Альфреду" і вже читаю!Вийшла заміж за вчителя. А потім він чомусь став послом Британії. Треба мабуть мені почитати.
Фанні 45 років, дорослий син.. Дядькові Метью за 70. Це саме в цій книзі буде призначення Альфреда послом у Францію. "І все заверте..." 
Ірина, просто у нас з ними досить сильно відрізняються поняття "бідний", "заможний", "багатий".. Наприклад, вважається страшенною бідністю, коли тільки 2 поверхи у будинку і немає постійної прислуги, але є авто, можливість відвідувати кафе, купляти шмотки. Це капець яка бідність!Фанні по книзі не бідна.
Чи це я вже заплуталась, багато чого читала, але пам'ятаю, що гроші за нею були, але виховували її скромно чомусь.

Я , щоб відволіктися від клятих шахедів, перечитуваю ось таку книгу. ?Ірина, просто у нас з ними досить сильно відрізняються поняття "бідний", "заможний", "багатий".. Наприклад, вважається страшенною бідністю, коли тільки 2 поверхи у будинку і немає постійної прислуги, але є авто, можливість відвідувати кафе, купляти шмотки. Це капець яка бідність!![]()