Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Вечеря:кіт::їжа:
505425431_23956860573946742_1652446571363694505_n.webp

Була в назовні. Дуже хотілося лягти на газоні поряд з розтопленими котами і не ворушитися:D

Була в назовні. Дуже хотілося лягти на газоні поряд з розтопленими котами і не ворушитися:D
Чого тебе туди винесло? 🫠
Я по такій жарі не ризикнула їхати і взяла ще два дні за свій рахунок, а там ще два вихідні...

Чого тебе туди винесло? 🫠
Я по такій жарі не ризикнула їхати і взяла ще два дні за свій рахунок, а там ще два вихідні...
Я вранці і недалечко. Докупила трохи щоб три дні не висовуватися

Останнє редагування:
Я позавчора ризикнув виїхати на природу аж після 19:00 і то ледве вижив. Піймав 6 карасиків і 3 кліща.
Неприємності переважили приємності.... :хмммм:

А ось пельмені ніколи не підведуть! :увага: :)

_пельмені.webp

Від Тані Самурая привіт :)

Дуууже цікава книга, не відірватися! :-)

книга.webp

Доброго раночку!
Побачила в новинах, як президент Франціі Е.Макрон заробляє на ,,горіхі,, від 72-річної своєї жіночки.
Прилетіли у Англію. Цілував ручки принцесі Уєльской Кетрін, жінкі прінца Уільяма тільки но з трапу зійшовши
Потім на банкеті у Віндзорському замку їй підморгував. А вона посміхалась и посміхалась.
Репортери у захваті.
Та мабуть, це ж була французька галантність. Нічого ці англічані не розуміють. 😁
_20250710_082904.JPG

_20250710_084109.JPG

Останнє редагування:
Доброго раночку!
Побачила в новинах, як президент Франціі Е.Макрон заробляє на ,,горіхі,, від 72-річної своєї жіночки.
Прилетіли у Англію. Цілував ручки принцесі Уєльской Кетрін, жінкі прінца Уільяма тільки но з трапу зійшовши
Потім на банкеті у Віндзорському замку їй підморгував. А вона посміхалась и посміхалась.
Репортери у захваті.
Та мабуть, це ж була французька галантність. Нічого ці англічані не розуміють. 😁
_20250710_082904.JPG

_20250710_084109.JPG
А Уільям куди дивиться? :D

Назад
Зверху Знизу