Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А я не знаюЦе котик?
"Вирішила вночі прокрастися до холодильника, поки усі сплять. Була третьою в черзі" (с)Вечеря
![]()
Чого тебе туди винесло? 🫠Була в назовні. Дуже хотілося лягти на газоні поряд з розтопленими котами і не ворушитися![]()
Я вранці і недалечко. Докупила трохи щоб три дні не висовуватисяЧого тебе туди винесло? 🫠
Я по такій жарі не ризикнула їхати і взяла ще два дні за свій рахунок, а там ще два вихідні...
Кліща? Капець...Я позавчора ризикнув виїхати на природу аж після 19:00 і то ледве вижив. Піймав 6 карасиків і 3 кліща.
Карасиків відпустив, а кліщів ні?Я позавчора ризикнув виїхати на природу аж після 19:00 і то ледве вижив. Піймав 6 карасиків і 3 кліща.
Неприємності переважили приємності....Я позавчора ризикнув виїхати на природу аж після 19:00 і то ледве вижив. Піймав 6 карасиків і 3 кліща.
Кава і морозиво (стратегічні продукти при жарі) є?Я вранці і недалечко. Докупила трохи щоб три дні не висовуватися
Звісно є!Кава і морозиво (стратегічні продукти при жарі) є?![]()
🍨
А Уільям куди дивиться?Доброго раночку!
Побачила в новинах, як президент Франціі Е.Макрон заробляє на ,,горіхі,, від 72-річної своєї жіночки.
Прилетіли у Англію. Цілував ручки принцесі Уєльской Кетрін, жінкі прінца Уільяма тільки но з трапу зійшовши
Потім на банкеті у Віндзорському замку їй підморгував. А вона посміхалась и посміхалась.
Репортери у захваті.
Та мабуть, це ж була французька галантність. Нічого ці англічані не розуміють. 😁
![]()
![]()