Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Макронші у відповідь ручки не поцьомав. 😁А Уільям куди дивиться?![]()
Начебто у Макрона пасинки/падчерки старші за нього. Може тому і огребає, що молодшенький у родиніМакронші у відповідь ручки не поцьомав. 😁
Що поробиш....жінка старше на 24 рочки...Начебто у Макрона пасинки/падчерки старші за нього. Може тому і огребає, що молодшенький у родині![]()
Макаю у тазик руки, ноги, котів))) Чомусь згадалася залізна гірка на дитячому майданчику у моєму дитинстві. Вона літом була така розпечена на сонці, що трусики димилися, якщо з'їхатиОце сьогодні спека! Добре, що я взяла вихідні, бо бути б зараз на роботі в тому жаркому приміщення - це капець. Тут у хаті набагато прохолодніше, та й то жарко... Вже намочила хустинку і кладу собі на головуНа ставок би зараз! Наші їздили позавчора, а я з ними не захотіла, бо це брудний ставок, але він прямо поряд, можна й пішки.
Думали може сьогодні поїхати на нормальний, та щось ніхто мені не телефонує. Втім там недалеко *****и підпалили вчора сміттєзвалище, яке досі тліє, так що може там і неможливо бути, бо так гар'ю та паленою гумою несло вчора!
Йой! от навіщо нагадала, я теж таке пам'ятаю.згадалася залізна гірка на дитячому майданчику у моєму дитинстві. Вона літом була така розпечена на сонці, що трусики димилися, якщо з'їхати![]()
Зараз не залізні, слава Ісузалізна гірка
Ірина, так шкода, що тільки 1 сезон "Обурливих"Що поробиш..
Ти вже написала саме те, що я прийшла написати.Аутентична Британія, не Голівуд. 😊
Ще ні, зараз пошукала - о, є сучасний.серіал також по книзі Ненсі Мітфорд ,, В пошуках кохання,, не дивилася?
"сАтани!" (с) моя бабця про кізКоза відірвала дошку від паркана 🙄 Що це треба було робити, щоб її відірвати і чого їй те треба? 😐 Ця шкода - гірша від котів, які лазять по шторах і скидають горщики з квітами.
Вчора відв'язалася і з'їла кукурудзу. Вдруге 😬
"сАтани!" (с) моя бабця про кіз
Озарк. Про фінансового консультанта у складних життєвих обставинах. По суті кримінал, драма, безнадія
Лена, а який серіал ти дивишся?![]()
Може, планувала вирватися на волю і пострибати у пампаси?Коза відірвала дошку від паркана 🙄 Що це треба було робити, щоб її відірвати і чого їй те треба? 😐
Дивовижно винахідливе створіння. "Не дають смачненької молодої курудзи - сама візьму!"Вчора відв'язалася і з'їла кукурудзу. Вдруге 😬