Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення

Це ж жіноче ім'я :) Але все одне стане - Мерсік:)
Колись хотіла назвати чорного кота Марсік :)
Знайшла ім'я для кота. Мерседес
Мерсік, Марсік - добре кликати :угу: Подумала зараз, що Марсік міг би бути не від "Марс", а від "Марсель". :rolleyes:

Так авто назвали у честь дочки автомобільного підприємця чи то у честь Діви Марії Милосердной (Maria de las Mercedes). То ж технічно це авто - вона.:D
Кермо у моєї Мерседеса:-)

Якщо кіт чорний, блискучий, тоді одразу ясно, чого він Мерседес :) А ось якщо сіамський.. Не бачила автівок такого окрасу :ги:
А мерси лише чорні? Я ж не кольору прив'язувалася, а просто так. Якщо кота звати Круасан, то що?.. :-)

Хто хоче солоденького?
IMG_20250628_214440_752.webp

А мерси лише чорні?
Ні, але при слові "Мерс" в смислі авто одразу уявляєш чорний :rolleyes: (ну принаймні я уявляю :) )
Якщо кота звати Круасан, то що?..
То він рудий чи персиковий :угу: - кольору свіжої випічки :-))

(я взагалі не всерйоз)

В мене назріває нове захоплення. Думала про це давно, але не знала з якого боку підступитися, і ось раптом стався здвиг. Не скажу яке. Бо спочатку треба закінчити з попередніми - вишивка лежить, петріківка недомальована і арт флюїд.

Кермо у моєї Мерседеса:-)
Гальма у моєї МерсЕдес :D
Єдіне пояснення, чому машину з жіночим ім'ям у назві кличуть у чоловічому роді, то мабуть те, що не сприймають ім'я без голосної на кінці за жіноче :D Тойота, Мазда - це вона ( хоча хто зна якого рода ці слова) А мерседес, як форд - він і все :) І як бути з Паджеро? :D

Тю! :( Ну тоді ми про нове захоплення дуже не скоро дізнаємося :)
Тау, нескоро. Я ж до захоплень підходжу серйозно - спочатку вивчаю. Принаймні ті, що неможливо без вивчення, як оце з вишивкою, там одразу можна.
А петріківський розпис я спочатку багато відео дивилася, просто дивилася, не пробувала малювати. А арт-флюїд так і взагалі просто переглядала, навіть і не збиралася на той час щось робити. Так і тут, буду вивчати, і спробую потроху все ж таки завершити начате. Якщо натхнення буде, бо щось мені в Харків їхати категорично не хочеться.
Це перша моя відпустка, яка промайнула взагалі непомітно. Хз, може ще погода посприяла, бо нежарко, то й не так тяжко, навіть якщо на городі чи ще десь робити. Я погодою дуже задоволена, тільки вночі не погуляєш ))

Останнє редагування:
Доброго ранку!
Пошукала щось новеньке у серіалах, щоб без цього жахіття - детективи вже набридли. Знайшла новеньке про Англію 1830 рік. Новеньке, 2025 р.
По роману Джилл Хорнби.
,, Місс Остін,,.
Сестра Джейн Остін живе вже без сестри більше 10 років.
Далі подіі розгортаються. Кассандра пригадує особисте життя сестри ( йдуть моменти минулого).
І знаходить та знищує більше тисячи листів своєїі сестри, щоб її минуле не вийшло назовні.
Актриса, що грає Джей Остін - як на мене, негарна. Як жінка.
Факт, що Кассандра спалила листування сестри - історичний факт.

Недавно згадувала свого знайомого, з очамі як у Бембі, з моєї "молодіжної" компанії. Згадувала тому, що на момент 24 лютого 22 року він був на окупованих зараз територіях. І з тих пір пропав і ніхто не знав про нього нічого. І ось раптом він з'явився у спільних знайомих, знайшовся. Зумів вирватися і добрався до дому. Як, що, подробиць не знаю. Сподіваюся що виїхав з сестрою. Бо як показав мій досвід - браття фактор не надійний.

Назад
Зверху Знизу