Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Люблю твої оповідання. Щойно заглянула на ФБ, чи не додала ти нове до вже запощенних, на жаль, ні.. Ну що ж, почитала минулі, оновила в пам'ятіІ тут ми усі хором сказали "Трясця!"
Неочікувано.Сір, ти чого у шоці? ?
ТакЛюблю твої оповідання. Щойно заглянула на ФБ, чи не додала ти нове до вже запощенних, на жаль, ні.. Ну що ж, почитала минулі, оновила в пам'яті![]()
11.11.
Сьогодні я знов бачила котячу чаклунку. Тендітна охайна пані в сильних окулярах. Поряд з нею було десять котів. Вона розповідала їм про людське життя, про добро і щастя. Вони були терплячі. У мене в сумці була куряча печінка и молоко. А у котів сьогодні було дві феї.
А що зараз, чи бачиш цю пані?
Котяча чаклунка робить свою справу кожен день 
Це ж жіноче ім'яЗнайшла ім'я для кота. Мерседес![]()
Але все одне стане - Мерсік
Якщо на честь авто, то вже чоловіче ?Це ж жіноче ім'яАле все одне стане - Мерсік
![]()
Я сьогодні теж роздивилася чиюсь аву. Я весь час думала, що там овечка з висячими вухами, а воно он щоПішла у тік-ток, хоч нарешті роздивилася цю аву

Так авто назвали у честь дочки автомобільного підприємця чи то у честь Діви Марії Милосердной (Maria de las Mercedes). То ж технічно це авто - вона.Якщо на честь авто, то вже чоловіче ?

чого ви зразу не сказалиТак авто назвали у честь дочки автомобільного підприємця чи то у честь Діви Марії Милосердной (Maria de las Mercedes). То ж технічно це авто - вона.![]()

Я б теж так подумалаЯ сьогодні теж роздивилася чиюсь аву. Я весь час думала, що там овечка з висячими вухами, а воно он що![]()
І навіть так і думаю, хоч і роздивилася 
Колись хотіла назвати чорного кота Марсік
Це ж жіноче ім'яАле все одне стане - Мерсік
![]()
Мерсік, Марсік - добре кликатиЗнайшла ім'я для кота. Мерседес
Подумала зараз, що Марсік міг би бути не від "Марс", а від "Марсель". 
Якщо кіт чорний, блискучий, тоді одразу ясно, чого він Мерседесім'я для кота. Мерседес
А ось якщо сіамський.. Не бачила автівок такого окрасу 
Кермо у моєї МерседесаТак авто назвали у честь дочки автомобільного підприємця чи то у честь Діви Марії Милосердной (Maria de las Mercedes). То ж технічно це авто - вона.![]()