Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Останнє редагування:
Ну от знову трапився один з таким коментів, про які я казала. Як гадаєте, чи вона розуміє, що хлоп жартував?

IMG_20250627_120309.webp

Ну от знову трапився один з таким коментів, про які я казала. Як гадаєте, чи вона розуміє, що хлоп жартував?

IMG_20250627_120309.webp
Ні, не розуміє. Уся така серйозна :D
Чому тебе це так турбує? Є люди взагалі без почуття гумору. Повністю. Навіть без базових параметрів від народження:)

Дуже сподобалася ця підставка під окуляри :) Шкода, що не повноцінний футляр - без кришки.

Спочатку подумала, що може це картинка від ШІ, але ні, потім бачила таке відео в Інсті - як в'яжуть цей футляр.

котик.webp

Сір, ти чого у шоці? 😅

І тут ми усі хором сказали "Трясця!"
Люблю твої оповідання. Щойно заглянула на ФБ, чи не додала ти нове до вже запощенних, на жаль, ні.. Ну що ж, почитала минулі, оновила в пам'яті :любов:

11.11.
Сьогодні я знов бачила котячу чаклунку. Тендітна охайна пані в сильних окулярах. Поряд з нею було десять котів. Вона розповідала їм про людське життя, про добро і щастя. Вони були терплячі. У мене в сумці була куряча печінка и молоко. А у котів сьогодні було дві феї.

А що зараз, чи бачиш цю пані?

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Пішла у тік-ток, хоч нарешті роздивилася цю аву :) У Тредсі вона мені зовсім інакше бачилася. (там мілко, не розібрати). І я дивувалася, чого ти цю товстуху поставила з трійним підборіддям :-)

_.webp

Люблю твої оповідання. Щойно заглянула на ФБ, чи не додала ти нове до вже запощенних, на жаль, ні.. Ну що ж, почитала минулі, оновила в пам'яті :любов:

11.11.
Сьогодні я знов бачила котячу чаклунку. Тендітна охайна пані в сильних окулярах. Поряд з нею було десять котів. Вона розповідала їм про людське життя, про добро і щастя. Вони були терплячі. У мене в сумці була куряча печінка и молоко. А у котів сьогодні було дві феї.

А що зараз, чи бачиш цю пані?
Так :) Котяча чаклунка робить свою справу кожен день :кіт:

Вкладення

• Screenshot_20250628-145036.webp
    Screenshot_20250628-145036.webp
    41 КБ · Перегляди: 27
Останнє редагування:
Так авто назвали у честь дочки автомобільного підприємця чи то у честь Діви Марії Милосердной (Maria de las Mercedes). То ж технічно це авто - вона.:D
чого ви зразу не сказали
шо білий мерседес не ваш
я встигла вже до нього звикнуть
салон зручний і взагалі 🙄 :збентежений:
(с) Mirabel Lv

(тільки там було "лімузин", це я вже переінакшила під потреби дня)

:-)

Назад
Зверху Знизу