Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
До мами ходить котик. Видно, міський. Але мишей ловить і мама його підгодовує. Сьогодні прийшов і нявчить. Я дала картоплі, він ще понявкав, але позаяк більш нічого не дали, то трохи поїв і знову "няв". А я думаю: у нас в дворі гуляє квочка з курчатами, чи не зваблять вони його... Дивлюсь - вже кудись пішов. Через годину виходжу знову надвір, а він недалечко від квочки причаївся. Вона нашорошилася, крила розтопирила... Я до нього, а він обіг мені - і до сараю. Мабуть мишу ловить, подумала я. А він як стрибне, курча як запищіть! Я до них, він - у мене між ногами пулею, я за ним, думаю - може ще не встиг задушити. Ну він під ворота, а потім у сусідній двір.
А курчата виявилися усі на місці - промазав. Але тепер його чекає виховний процес, бо такі коти у селі не живуть. Або ти ігноруєш курчат, або їдеш в інше місце.

До мами ходить котик. Видно, міський. Але мишей ловить і мама його підгодовує. Сьогодні прийшов і нявчить. Я дала картоплі, він ще понявкав, але позаяк більш нічого не дали,
Може, якщо б дали пакетик віскаса, то було б якось інакше? :) Ну що це за знущання - коту і картоплі :(
Але тепер його чекає виховний процес, бо такі коти у селі не живуть. Або ти ігноруєш курчат, або їдеш в інше місце.
Колись мама подруги кішку виховувала. Сказала їй: "Якщо ще раз насциш на ковдру - викину тебе на вулицю!". Мабуть, дуже дохідливо сказала, бо кішка з тих пір - ніні. :)

Може, якщо б дали пакетик віскаса, то було б якось інакше? :) Ну що це за знущання - коту і картоплі :(
У нас того віскасу ніколи в житті не було. Ти думаєш, що усі котів спеціальним кормом годують? Тим більш у селі :-) У нього є власники, то хай і годують чим вважають за потрібне. Знаєш скільки сусідських котів до нас ходить? Щоб не брали курчат, їх привчають. Вони хоч і голодні будуть, а не ловитимуть. А коли мама була мала, то у них був кіт, який курчат охороняв - сидів поряд, поки вони з квочкою паслися :)

У нас того віскасу ніколи в житті не було.
В смислі, в сільмазі? А до вас АТБ ще не дібрався? :)
Ти думаєш, що усі котів спеціальним кормом годують?

Ні, я так не думаю :) Досі годують як спеціальними кормами, так і натуралкою :) Наприклад, Лена своїх.

Знаєш скільки сусідських котів до нас ходить?

Ну, я просто люблю кормити котиків, тож годую купу вуличних :)

Вчора, передивляючись Тредс, зрозуміла яка я стара :-) Ніколи себе такою не відчувала, і от раптом... Я ж в реалі мало з молоддю контактувала. Оце нове покоління - це щось таке далеке. Мені аж раптом стало нецікаво в тій мережі. Який сенс писати там пиріжки чи ще щось, якщо я і вони - то різні галактики. Звісно, там будь-який вік є, але багато ж молоді. І я бачу їхні дописи, дивуюся ******і чи нестримному бажанню себе виставляти (останнє притаманне будь-якому поколінню, від характера залежить, але у молоді це норма), і розумію, що це різний рівень спілкування, і мені навіть стає нецікаво писати коменти. Принаймні хотілося б знати приблизний вік людей, з якими спілкуюся. А скільки там байтів на коменти! Тобто люди свідомо пишуть якусь дурню, щоб її почали коментити. А інші ведуться і коментять! Мені це нагадує якийсь дурдом, наче всі навколо неадекватні.
Ну, цього можна було б частково уникнути, якщо підписуватися не на усіх підряд, як я зробила (бо то було треба для розкручування сторінки).
Почала витрачати там багато нервів. Треба мабуть кидати, все ж таки у мене відпустка, і треба відпочити.
І вони не розуміють пиріжки. Навіть не вдумуються в них, не намагаються розпізнати жарти! Примітив - оце заходить аж бігом. Щось я розчарувалася. І оце думаю: а для чого воно треба? Авторів нових не знайшли, до груп фб від того не доєднуються. Може той Тредс і не потрібний.

Останнє редагування:
у них був кіт, який курчат охороняв - сидів поряд, поки вони з квочкою паслися :)
Як цей знаменитий кіт, інет-зірка :кіт:

кіт і курчата.jpg

В смислі, в сільмазі? А до вас АТБ ще не дібрався? :)
Конкретно у нас. АТБ навряд чи добереться до сіл у найближчому майбутньому, але в магазинах якийсь корм є, мабуть :незнаю:
Ну, я просто люблю кормити котиків, тож годую купу вуличних
Ну то в місті. А тут ходить купа котів, які мають власників, вони просто гуляють по чужим дворам. До кішок ходять, мишей ловлять...

Треба мабуть кидати, все ж таки у мене відпустка, і треба відпочити.
Так! :угу: :пляж:
А я навпаки, тиждень у Тредсі не була, аж забула дещо про нього :) от до ФБ заглядаю :) Пиріжки ж треба лайкнути, а ще читаю там астропрогнози і дві улюблені жіночі групи - дивуюся різноманітним і різнобарвним, розкиданим по усьому світу жіночим долям :)

Кота подресирувала. Він сьогодні прийшов ніби нічого й не робив, я його піймала, мама принесла курча, і тримали біля його носа. Обох гладили. Він пручався і нічим не цікавився. Потім я понесла його до квочки, він її як побачив, почав вириватися, хз чи її злякався, чи просто тому що вже на землі стояв і хотів щоб нарешті його відпустили. А потім як дременув! Тепер мабуть і не приходитиме, налякали ми його 😅 А чи він щось зрозумів, то побачимо далі.

Кота подресирувала. Він сьогодні прийшов ніби нічого й не робив, я його піймала, мама принесла курча, і тримали біля його носа.
Якщо б мені хтось курча до носа пхав я б також пручалася :D

Транспортноє

У нас сьогодні стали трамваї. Десь там на перехрести трапилася аварія на рейках і єлектротранспорт застиг в очікуванні. Тому я ломанулася на маршрутку. Але я була не одна така розумна і тому в маршрутку мене внесли. Внесли, кудись подвигнули та міцно притиснули з всіх боків. Дихати ще можу, але стою на одної нозі, а де друга не знаю:D Вісю:D Тут якась жіночка почала всіх організовувати щоб по салону протиснулися, щоб пробку цю розсмоктало. Питає мне:
- Ви пройдете?
- Хочу, але не можу, стою на одної нозі! І вчепитися в поручень не можу!
Якийсь чуловік:
- Чіпляйтеся за мене!
Вчепилася. Він каже щоб я трималася і як попер скрізь натовп! Мене тягне, а сумка моя десь там як якір. Кажу той жіночці - Пхайте мене, пхайте й ідіть за мною!!! Жіночка не підвила:D
Так мене винесло на якийсь більш-менш вільне місце. Тільки но я зібрала себе до купи, підтягнула сумку, поставила другу ногу на підлогу, як на сидінні поряд якийсь дядька як загорлає: Я!!! Я вийти не встиг!
І тут ми усі хором сказали "Трясця!" Тобто сказали ми інше, но це були погані слова, я їх тут писати не буду:D

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу