Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Перекличка. Як ваші справи, хто чим займається?
Я поки що висю в Тредсі
Я поки шо висю у серіалі "Самотні серця". :ги:
але мабуть вже візьмуся за книгу, давно не читала.
Ще слухаю час від часу Оксану Грінбергу. Конкретно зараз - "Новій світ Еліз". Пробувала слухати десь з десяток різних авторок, жодної книги і до половини не дотягнула, ну що за бездарності :) А ось Грінберга пише добре.. Це з неї я колись почала "академки-магічки".

Тиша навкруги,
Сплять всі вороги.
Ага, просто чудово! Вороги сплять, а в нас є спокій для власних мудростей і жартів. Може, влаштуємо змагання на кращий жарт? Слава Україні!

Я литовка,живу Клапедському районі,чоловік українець,.старий вже.Все.:D:пиво:
У нас в темі колись, років 5 тому, писав чоловік з Клайпеди, йому тоді було за 50. Може, навіть ваш :)

Доброго ранку, добра до сніданку :кава:

504884292_23956857957280337_8593458929294862304_n.webp

Почала дивитися серіал, про який сама сюди принесла анонс.
,,Відділ Q ,, 2025 року, дія у Едінбурзі розвивається.
Першу серію подивилася і відклала. Як на мене - дуже тяжкий чомусь. Починається страшнувато і далі щось драматичніше та драматичніше.
Відклала, коротче.
Очі хочуть чогось іншого. 😁

Ну, ми 10 років прожили в Україні,є таке містечко Збараж.В 98р виїхали назад в Литву.
Надіюсь на цьму все!
Дякую за увагу.:D
Ні. 😁😁😁
Коти в вас є?

Якщо буде настрій, нафоткайте щось з місцевого колориту, природу, доміки, довкілля, будь ласка, це ж так цікаво!
Ніколи не була в странах Балтії, отак склалося. 😁

Ось знайшла серіал, детектив, комедія та трилер. В одному флаконі.

,,Бортпровідниця,, 2020. Кілька сезонів.
Головна героїня серіалу працює на лайнері. Після непростого вечора з веселощами і випивкою героїня прокидається рано вранці, відчуваючи жахливе похмілля. Однак далеко не воно стає головною проблемою, адже поруч з собою жінка виявляє труп невідомого. Про те, що сталося минулого вечора, героїня звичайно ж нічого не пам'ятає. (с)
Такі проблеми у людей.
Не ті, що в нас.

Що я также спитала, чи є коти чи нема???
Де юзер з Литви поділася?
Капець

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу