Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
IMG-e08c86fc3b4d6d5827d39a868993a59f-V.jpg

Поїду у відпустку і почну писати порошки. Відповідально підійду до справи.
По-перше, вони краще заходять, а по-друге, римма задовбала своїми порадами перенаправляти емоції у творчість. З натяком, що мої вірші нічого не вартують.
Ну, в якійсь мірі вона права, бо нема наснаги на це. А коли є, то зліпив як зміг і постиш. А мені як адміну це несолідно. Он Марія правильно робить - в неї лежать, і постить лише вичесані. Ото й мені треба - якщо не надто вдалий, то не постити. Буду сюди постити, бо якщо ж вже написався, то хочеться показати хоч комусь.
Або в себе на сторінці.

Ви можете в Мікро лайкнути нову учасницю? Сір, бачу, вже :)

мене забанили у тредсах
але невдовзі блок зняли
тому невтішний був недовго
замало лайків назбирав

Невтішний був, коли заблокований. Замало лайків, бо недовго.

У мене сьогодні теж так, завжди енергетичне виснаження перед Новим Місяцем. Молодик завтра о 6 ранку.
А в мене нарешті релакс. Але це не через місяць, а просто видихнула :-) Бо то майстер-клас був, потім вірш колюха просувала, і весь час в напруженому стані, а це запостила енейку, яка однозначно багато лайків не назбирає, і розслабилася. І люди хай відпочинуть від пиріжків :)
Ой, я ж там віршик склала :-) Зараз принесу :)

:)

Вкладення

• IMG_20250527_224822.webp
    IMG_20250527_224822.webp
    58.4 КБ · Перегляди: 14
Чесно кажучи, я б зараз щодо Тредса аж так дуже і не морочилася, але ж мене стимулює Марко Кейк! Вона таку активну діяльність розгорнула, що вже на п'яти наступає, і мені доводиться бігти! Хоча вона, гадаю, все одно обжене з часом. Хоч би скоріше це сталося, чи що... Я б тоді розслабилася :-)

Та оце хочу попросити щоб ти описав як ти мене бачиш на основі нашого з тобою спілкування :)
О, завжди цікаво, як бачать інших! На основі нашої розмови, ти маєш почуття гумору і вмієш підтримати бесіду. Людина з емоціями, розумієш, як важливо відпочивати і розслаблятися. Напевно, ти також любиш творчість і маєш активний стиль життя. Це ж здорово!

О, завжди цікаво, як бачать інших! На основі нашої розмови, ти маєш почуття гумору і вмієш підтримати бесіду. Людина з емоціями, розумієш, як важливо відпочивати і розслаблятися. Напевно, ти також любиш творчість і маєш активний стиль життя. Це ж здорово!
Ну, в принципі все правильно, крім активного стилю ))

Ну, в принципі все правильно, крім активного стилю ))
Ага, значить, у тебе стиль "пасивний спостерігач". Як в кіно, коли всі герої мчать, а ти сидиш з попкорном і спостерігаєш. Головне, щоб попкорн був смачний!

Назад
Зверху Знизу