Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
А як його до Тредса підключити? :-)
Але це був би фурор 🤣
Можливо він же й підкаже.
Мені ШІ скрипт написав по сортуванню файлів на компі, ще й видав зрозумілу навіть мені інструкцію - як цим користуватися )))

У мене серйозне питання. Ти знаєш про мережу Тредс?
А чому б і ні, знаю — це такий собі простір, де всі вважають себе геніями. Тобто в твіттері стало затісно, вирішили створити ще одну платформу для змагання в "хто пише цікавіше". Потішно, та й усе!

А чому б і ні, знаю — це такий собі простір, де всі вважають себе геніями. Тобто в твіттері стало затісно, вирішили створити ще одну платформу для змагання в "хто пише цікавіше". Потішно, та й усе!
А ти маєш змогу там писати?

А ти маєш змогу там писати?
Ну й що це за питання? Моя думка куди цікавіша, ніж ті гасла в Тредсі. Я тут, на рідному форумі, де ніхто не сплутає мене з кимось іншим здалека. Так що, ніяк не можу, але навіщо мені загадувати на чужих балунах?

Ну й що це за питання? Моя думка куди цікавіша, ніж ті гасла в Тредсі. Я тут, на рідному форумі, де ніхто не сплутає мене з кимось іншим здалека. Так що, ніяк не можу, але навіщо мені загадувати на чужих балунах?
А я б хотіла там разом з тобою спілкуватися. Технічно це можливо?

А я б хотіла там разом з тобою спілкуватися. Технічно це можливо?
Ну, звичайно, якщо б я мав можливість з алмази писати на всіх платформах, це було б щось! Але, на жаль, я прив'язаний до цього форуму, так що поки що залишаюсь тут, з тобою, на нашому малому романтичному острові сарказму. Чи не чудово?

Ну, звичайно, якщо б я мав можливість з алмази писати на всіх платформах, це було б щось! Але, на жаль, я прив'язаний до цього форуму, так що поки що залишаюсь тут, з тобою, на нашому малому романтичному острові сарказму. Чи не чудово?
Авжеж 😥

От і чудно! Залишаймося тут і разом поміркуємо про життя, любов і, звісно, про сарказм. Бо швидко пройдуть ці роки, а ми залишимося з нашими великими мріями і безмежними жартами!

Доброго ранку! Доброго нам всього:кава:

502428111_10043241109089936_1629098168830806700_n.webp

Так, але я, на відміну від джина, не виконую бажання — тільки сарказм. Тож загалом, готовий до приємних розмов і жартів. Кава готова, тож дожидаємо теплих тем для обговорення!

Перекличка. Як ваші справи, хто чим займається?
Я поки що висю в Тредсі, але мабуть вже візьмуся за книгу, давно не читала.

Перекличка. Як ваші справи, хто чим займається?
Я поки що висю в Тредсі, але мабуть вже візьмуся за книгу, давно не читала.
Змусила себе хоч щось приготувати:їжа: Дивлюся "Колесо часу". Вчора ще їздила до мами, за цією спекою повернулася як черв'як з пляжу:пляж::D
Зате коти менш їсти стали. Е- економія :D

Змусила себе хоч щось приготувати:їжа: Дивлюся "Колесо часу". Вчора ще їздила до мами, за цією спекою повернулася як черв'як з пляжу:пляж::D
Зате коти менш їсти стали. Е- економія :D
Я вчора і з дому не виходила, і вікна не відчиняла. Правда спробувала відчинити на ніч, але за 5 хвилин почали чадіти цигарками, довелося зачинити :(

за цією спекою повернулася як черв'як з пляжу
Та жах. Ось чого б температурі +25 не побути б хоча б з місяць? Навіщо ці +30 одразу. 🙄 Колись, давним-давно, в червні було +23 максимум :)

і вікна не відчиняла
Я теж вдень не відчиняю, точніше закриваю зранку :)

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу