Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Яке жахіттячкоЯ у мами. Щойно мабуть вперше в життя побачила як черв'яки займаються ****ом.
Це огидно![]()
І там ще й була не одна пара. Груповуха на подвір'ї.Яке жахіттячко![]()
Життя вируєІ там ще й була не одна пара. Груповуха на подвір'ї.
Мені не дужеЛено, дуже гучно було? Читаю у новинах, що вибухи за межами міста..
Ну.. типовий ШІ-текст.Що ви можете сказати про цей текст?
Барсік отримавши свої карти сильно зрадів. Його очікували неймовірні пригоди про які він раніше тільки мріяв. А друга карта віщувала про те, що він стане лідером. Він зрозумів, коли оглянувся навколо, яку привів з собою "Банду", що ця друга карта стала правдою.
Ще згадала, чому я тоді покинула дивитися. Мені вампір Біл здався дуже старим і дивитися на нього було нецікавоТо чорний гумор
Біл всіх біситьЩе згадала, чому я тоді покинула дивитися. Мені вампір Біл здався дуже старим і дивитися на нього було нецікавоВзагалі-то і справді, у свої на той час 38 років актор не виглядав на заявлені 30.
Сьюкі у нього спитала, скільки йому було років, коли він став вампиром, він відповів 30, і вона сказала, що він поганенько виглядає на 30Він відповів, що тоді життя було важке. (це явно спроба продюсерів серіалу виправдатися за те, що взяли саме цього актора на роль. 😀)
До речі, він мені і зараз здається підстаркуватим. 🙄 Але дивлюся, бо нічого більше поки не зацікавило![]()
Точно!Це перший випадок вампіра-зануди!![]()
Я теж сказала автору, що це ШІ писав. А він образився. Або зробив вигляд. Ну це ж стиль явно ШІ, і ці фрази... Якщо і ти це бачиш, отже я не помилиласяНу.. типовий ШІ-текст.
Якщо і ти це бачиш
Щойно побачила, що цей автор спитав іншу авторку як вона ставиться, до того, що звинувачують, що текст писав ШІ 🤷В цій темі було так багато розповідей від Опанасовича, що складно не вловити стиль![]()
Співчуваю 😢У мене поганий день. За кордоном померла моя добра приятелька. Сум, туга, не знаю ще що...Дивлюся на наше з нею фото і все валиться з рук.
Напиши про мене жарт!мені здається