Статус: Онлайн
Повідом.: 36805
Повідом.: 36805
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Та звернулаВи звернули уувагу,район.25 км від.
Це я так просто. Не часто зустрінеш на ХФ людину з Литви.
А до нас на форум як потрапили?Я литовка,живу Клапедському районі,чоловік українець,.старий вже.Все.![]()
Ви знали про існування Харків форума?просто написала и все.ро
Та вже питати так питати : ви з Харкова, у війну попали у Литву чи як склалося? ?Ви знали про існування Харків форума?
Ні. ???Ну, ми 10 років прожили в Україні,є таке містечко Збараж.В 98р виїхали назад в Литву.
Надіюсь на цьму все!
Дякую за увагу.![]()
Куди поділася не знаю, але у мене чомусь сумніви що юзер з Литви бувЩо я также спитала, чи є коти чи нема???
Де юзер з Литви поділася?
Капець
І хто би міг подумати...?Куди поділася не знаю, але у мене чомусь сумніви що юзер з Литви був
І я сьогодні поплавав серед водоростей. Відкрив, нарешті, купальний сезонДоброго ранку! Доброго нам всього
![]()

Мабуть, холодина ще?І я сьогодні поплавав серед водоростей. Відкрив, нарешті, купальний сезон![]()

Усього два, дякуючи боговіОсь знайшла серіал, детектив, комедія та трилер. В одному флаконі.
,,Бортпровідниця,, 2020. Кілька сезонів.

Там ще пишуть, що у неї постійно будуть галлюцінації і флешбеки, і так усі 2 сезони. Подумай спершу гарненько, чи точно таке развеселитьГоловна героїня серіалу працює на лайнері. Після непростого вечора з веселощами і випивкою героїня прокидається рано вранці, відчуваючи жахливе похмілля. Однак далеко не воно стає головною проблемою, адже поруч з собою жінка виявляє труп невідомого. Про те, що сталося минулого вечора, героїня звичайно ж нічого не пам'ятає. (с)

Може, подивимося міні-серіал (7 серій) "Ярмарок марнославства" 2018? Ти, звісно, могла його вже подивитися.. Тема не нова, але я, наприклад, роман не читала і жодної екранізації не бачилаОчі хочуть чогось іншого.
(нудьгую за "Позолоченим віком")
Я могла. Дивний той юзер був.І хто би міг подумати...?
Я погодилась з Е.N на всі 100. ?Я могла. Дивний той юзер був.