Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
І не подивилася б на шикарні сукні, капелюшки, будинки?! Чекати на усе це ще 5 років?! Ну ні :) Я особисто хочу прямо зараз дивитися.. Хто знає, що буде через 5 років.. Життя коротке і треба жити прямо зараз, не відкладаючи на потім. ІМХО. :кава:
Якщо на одній чаші вагів капелюшки, а на іншій відсутність розчарування, то звісно, я оберу останнє. А серіал потім подивлюся повністю, з насолодою. Жила ж ти довгі роки, не знаючи про якісь фільми та книги, які потім сподобалися, і нічого :-)

Життя коротке і треба жити прямо зараз, не відкладаючи на потім. ІМХО.
Можна жити, дивлячись інші серіали :незнаю: Ти ж не їстимеш напівсире тістечко, щоб отримати насолоду швидше? :-)
Неправильний приклад. Піццу з сирим тістом - ось цей правильний :-)
І це я не щодо серіалів, а щодо тієї фрази, яка не під все може бути підлаштована.

Останнє редагування:
Після 2х сезонів все більш-менш вже ясно - з ким залишилася героїня.
Поки що ні з ким не залишилася, щойно розірвала заручини. Ми можемо лише робити припущення з ким буде далі, але режисери можуть ще якось закрутити. Ну і мені цікаве розгортання подій, а не інформація про фінал.

Поки що ні з ким не залишилася, щойно розірвала заручини
Як?! :hollering: :-) Тобто у мене усе в голові перемішалося і я вже забула, де який сюжет?!

Мені здавалося, там було так: з самого початку був якийсь красень-сусід, однак вона з ним дружила. Між тим ледве не збігла з якимось шахраєм, потім ще якийсь був підстаркуватий, а вже в кінці 2-го сезону ми з задоволенням бачимо, що вона залишається з саме тим сусідом-другом :)

Ні? Не так все було? :-)

Мені здавалося, там було так: з самого початку був якийсь красень-сусід, однак вона з ним дружила. Між тим ледве не збігла з якимось шахраєм, потім ще якийсь був підстаркуватий, а вже в кінці 2-го сезону ми з задоволенням бачимо, що вона залишається з саме тим сусідом-другом :)

Ні? Не так все було? :-)
Загалом так. Але з тим "шахраєм" вона була знайома ще до сусіда. І з сусідом там лише щось починається, вони ще не разом.

Ось я подивилась в інеті - що нова метрополітен опера відкрилася у Нью-Йорку у 1883 році ,, Фаустом,,. Якби по серіалу збігається ( часові рамки). А лінія герцога Бекінгема закінчилася смертю останнього у 1889. Якщо мати все ж таки одружит доцю с герцогом - то ненадовго...а може не встигне. Бо історично нема нащадків у Бекінгема. ( та по життю він старий вже був, як на той час, а у серіалі -ще нічого так...)
😊

"Галицька свіжина" робить м'ясні паски. :їжа: Чоловічий варіант смачняшки! :-)

'ясна паска від Галицької свіжини.webp

Ось я подивилась в інеті - що нова метрополітен опера відкрилася у Нью-Йорку у 1883 році ,, Фаустом,,. Якби по серіалу збігається ( часові рамки). А лінія герцога Бекінгема закінчилася смертю останнього у 1889. Якщо мати все ж таки одружит доцю с герцогом - то ненадовго...а може не встигне. Бо історично нема нащадків у Бекінгема.
Та кого там цікавить історична правда, якщо є можливість вставити в сюжет герцогське весілля! :) Згадуємо Бріджертонів і посміхаємося з "історичної правди" :-)

Можна жити, дивлячись інші серіали :незнаю:
Я не хочу інші, я хочу саме те, що мене зацікавило в саме цю мить, нічого не чекаючи :)
Ти ж не їстимеш напівсире тістечко, щоб отримати насолоду швидше? :-)
Неправильний приклад.
А на мій смак, приклад с напівсирим тістечком неправильний :) Один сезон серіалу - цілком придатно для споживання. Тут ми знов розійшлися у смаках, це нормально :)

на мій смак, приклад с напівсирим тістечком неправильний
Я так і написала.
Один сезон серіалу - цілком придатно для споживання.
Я ж написала, що кажу не про серіали, а про твою фразу, що треба жити зараз.

Я не хочу інші, я хочу саме те, що мене зацікавило в саме цю мить, нічого не чекаючи :)

А на мій смак, приклад с напівсирим тістечком неправильний :) Один сезон серіалу - цілком придатно для споживання. Тут ми знов розійшлися у смаках, це нормально :)
Можливо ти вирішила що я намагаюся нав'язати свою думку, що не варто дивитися незакінчені серіали, але це не так. Я розумію людей, які так роблять, але я не вважаю доречним використання тієї фрази в цьому контексті :)

Коли ти писала, що в Сандітон ****и, я вирішила, що їх як мінімум третина :-) а там лише одна. Принаймні поки що. Втім мене це не бентежить, якщо і більше.
А от що бентежить, це головний герой - хам. Не люблю такі сюжети, де грубіяни під дією кохання змінюються (а мабуть так і заплановано).Джейн Ейр цілком досить. Але дивлюся :)

Коли ти писала, що в Сандітон ****и, я вирішила, що їх як мінімум третина :-) а там лише одна. Принаймні поки що.
Там "далі буде.. ":) Ми тоді з Леною обмінювалися враженнями і зійшлися на думці, що лінія ****ів в серіалі нам дуже заважала :-), а так він все одно цікавий :)

Назад
Зверху Знизу