Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Детективи а-ля Агата захоплюючі. Ніколи вбивцю не вгадувала).
Там дуже легко вгадувати: треба вибрати найменш підозрілого, він і буде вбивцею.
Якщо визначити найпідозрілішого не вдається, значить, винні всі разом

Дівчата, давно хотіла у вас спитати, все забувала. Ви, коли робите сирники, тісто ложкою на сковорідку викладуєте (тобто тісто доволі рідке), або формуєте їх як котлети, обваляні в борошні, тобто тісто тверде?
Я усе життя викладую ложкою, при цьому вони смачні, але некрасиві :-). Хотілося б красивих, але як підходить час для смаження, неохота вже морочитися і знов викладаю ложкою :рл: :-)
Формую:)
Вибачте, вже чотири тіла!

що головний герой не подобається - ні характером, ні зовнішністю.
Як тобі цей?

Джейк_МакДорман.jpeg

Дівчата, давно хотіла у вас спитати, все забувала. Ви, коли робите сирники, тісто ложкою на сковорідку викладуєте (тобто тісто доволі рідке), або формуєте їх як котлети, обваляні в борошні, тобто тісто тверде?
Я усе життя викладую ложкою, при цьому вони смачні, але некрасиві :-). Хотілося б красивих, але як підходить час для смаження, неохота вже морочитися і знов викладаю ложкою :рл: :-)
Здається, ми з тобою про це розмовляли в чаті. Бо згадала ложку )) Ні, я не ложкою :)

Здається, ми з тобою про це розмовляли в чаті. Бо згадала ложку )) Ні, я не ложкою :)
Хто б там ще пам'ятав... :рл: :-) ну, може тепер запам'ятаю, коли ще й Лена приєдналася до твого варіанту :)

А чого ти смієшся над моїм питанням про актора? :) Я зараз на нього дивлюся у серіалі про студентів :) Може, й ти колись приєднаєшся! Студентські роки, вечірки, найкраща пора життя! :любов:

таких хочеться схопити за реберця та вигукнути " Ти ба, який смачненький!":D
Саме так :угу:

А ось він у більш старшому віці, зараз йому 38. Тут дуже помітно, з якої приставки починається його прізвище :)

Джейк МакДорман.jpg

клітчасті спідниці
молоко і кров
юнаки шотландські
це моя любов
:-)
(автор, здається, Меланія Дереза, не вдалося знайти у пошуку)

Назад
Зверху Знизу