Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Мені здавалося, там було так: з самого початку був якийсь красень-сусід, однак вона з ним дружила. Між тим ледве не збігла з якимось шахраєм, потім ще якийсь був підстаркуватий, а вже в кінці 2-го сезону ми з задоволенням бачимо, що вона залишається з саме тим сусідом-другом :)

Ні? Не так все було? :-)
Загалом так. Але з тим "шахраєм" вона була знайома ще до сусіда. І з сусідом там лише щось починається, вони ще не разом.

Ось я подивилась в інеті - що нова метрополітен опера відкрилася у Нью-Йорку у 1883 році ,, Фаустом,,. Якби по серіалу збігається ( часові рамки). А лінія герцога Бекінгема закінчилася смертю останнього у 1889. Якщо мати все ж таки одружит доцю с герцогом - то ненадовго...а може не встигне. Бо історично нема нащадків у Бекінгема. ( та по життю він старий вже був, як на той час, а у серіалі -ще нічого так...)
?

"Галицька свіжина" робить м'ясні паски. :їжа: Чоловічий варіант смачняшки! :-)

'ясна паска від Галицької свіжини.webp

Ось я подивилась в інеті - що нова метрополітен опера відкрилася у Нью-Йорку у 1883 році ,, Фаустом,,. Якби по серіалу збігається ( часові рамки). А лінія герцога Бекінгема закінчилася смертю останнього у 1889. Якщо мати все ж таки одружит доцю с герцогом - то ненадовго...а може не встигне. Бо історично нема нащадків у Бекінгема.
Та кого там цікавить історична правда, якщо є можливість вставити в сюжет герцогське весілля! :) Згадуємо Бріджертонів і посміхаємося з "історичної правди" :-)

Можна жити, дивлячись інші серіали :незнаю:
Я не хочу інші, я хочу саме те, що мене зацікавило в саме цю мить, нічого не чекаючи :)
Ти ж не їстимеш напівсире тістечко, щоб отримати насолоду швидше? :-)
Неправильний приклад.
А на мій смак, приклад с напівсирим тістечком неправильний :) Один сезон серіалу - цілком придатно для споживання. Тут ми знов розійшлися у смаках, це нормально :)

на мій смак, приклад с напівсирим тістечком неправильний
Я так і написала.
Один сезон серіалу - цілком придатно для споживання.
Я ж написала, що кажу не про серіали, а про твою фразу, що треба жити зараз.

Я не хочу інші, я хочу саме те, що мене зацікавило в саме цю мить, нічого не чекаючи :)

А на мій смак, приклад с напівсирим тістечком неправильний :) Один сезон серіалу - цілком придатно для споживання. Тут ми знов розійшлися у смаках, це нормально :)
Можливо ти вирішила що я намагаюся нав'язати свою думку, що не варто дивитися незакінчені серіали, але це не так. Я розумію людей, які так роблять, але я не вважаю доречним використання тієї фрази в цьому контексті :)

Коли ти писала, що в Сандітон ****и, я вирішила, що їх як мінімум третина :-) а там лише одна. Принаймні поки що. Втім мене це не бентежить, якщо і більше.
А от що бентежить, це головний герой - хам. Не люблю такі сюжети, де грубіяни під дією кохання змінюються (а мабуть так і заплановано).Джейн Ейр цілком досить. Але дивлюся :)

Коли ти писала, що в Сандітон ****и, я вирішила, що їх як мінімум третина :-) а там лише одна. Принаймні поки що.
Там "далі буде.. ":) Ми тоді з Леною обмінювалися враженнями і зійшлися на думці, що лінія ****ів в серіалі нам дуже заважала :-), а так він все одно цікавий :)

Там "далі буде.. ":) Ми тоді з Леною обмінювалися враженнями і зійшлися на думці, що лінія ****ів в серіалі нам дуже заважала :-), а так він все одно цікавий :)
Ну, доволі цікавий, але мене багато що й дратує. Досить одного того, що головний герой не подобається - ні характером, ні зовнішністю.
А ****ів вже двоє. Ще більше буде?

Авіатроща,є живі, але....
Пишуть, що:

Якщо відкинути сюжетні хитрощі, «Дев'ять тіл…» видаються якоюсь варіацією «Десять ****іт» Агати Крісті, і той, хто читав роман чи дивився екранізацію, зможе передбачити розв'язку задовго до шостої серії. Усвідомлюючи цей ризик, Ентоні Хоровіц збудував додаткову інтригу навколо мотивів убивці, підкидаючи глядачеві безліч цілком логічних, але хибних зачіпок.

Ну що ж, виглядає цікаво, треба дивитися! :) Детективи а-ля Агата захоплюючі. Ніколи вбивцю не вгадувала).

Дівчата, давно хотіла у вас спитати, все забувала. Ви, коли робите сирники, тісто ложкою на сковорідку викладуєте (тобто тісто доволі рідке), або формуєте їх як котлети, обваляні в борошні, тобто тісто тверде?
Я усе життя викладую ложкою, при цьому вони смачні, але некрасиві :-). Хотілося б красивих, але як підходить час для смаження, неохота вже морочитися і знов викладаю ложкою :рл: :-)

Назад
Зверху Знизу