Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
❄️🌷🌻☔

А якщо не в смислі погоди, а в смислі кіно - що дивишся?
В смислі погоди :-) Сонце і сніг були. Сонце яскраве, а сніг лапатий.

А! Не дочиталася твого питання :іржач:
Поки нічого. Вчора додивилася Завантаження. Третій сезон трохи гірший за попередні. Ота, що тебе дратувала, почала виправлятися :)

а ні який не секретар
От ти мене озадачила. Не можу допетрати як воно правильно пишеться :-)
Я себе озадачила теж. Бо подивилася переклад цього слова - пише спантеличити. Але я не хотіла в цьому смислі, а в тому, що поставити задачу дізнатися як правильно. Але таких варіантів нема.

Третій сезон трохи гірший за попередні. Ота, що тебе дратувала, почала виправлятися :)
Начебто вона почала виправлятися ще в другому, не така вже була егоїстична зараза :-) Хоча, може, то я саме третій і дивилася, просто не пам'ятаю вже. 🤔 Третій сезон показували наприкінці 2023 року - може, ми взагалі усі 3 сезони одразу дивилися?

От ти мене озадачила. Не можу допетрати як воно правильно пишеться
Ніякий - разом. Причому хоч ніякИй, хоч ніЯкий.
Та я сама довго думала як ці думку виразити. Думку, здається виразила
:угу: Як завжди, дуже смішно. А у тебе був смисл закладений, що ігуана - теж трохи рептилоїд? :)

Так, що вона трохи рептилоїд і як змерзне то ніяка:)
Тепер я зрозуміла, що "як ігуана" - це не порівняння, а в смислі "коли на снігу" :) А також те, що ігуана і є секретар рептилоїдів :-)

У мене не все було чутно. але коли почула, то уж почула. ****и, щоб їх попердолило та в гної втопило
В мене не так гучно, щоб я аж підстрибувала, але доволі гучно. Вибухів багато було. І ось щойно знову.

Доброго ранку! Добра з теплом:кава:

488886203_1040334291483933_8871446457584849137_n.webp

Збережемо нашу спадщину! :угу:
Катерина Яківна МИШАКОВА, 1953 р.н. (с. Петрівка Шевченківської селищної ради Куп’янського району Харківської області)

Збережемо нашу спадщину! :угу:
Катерина Яківна МИШАКОВА, 1953 р.н. (с. Петрівка Шевченківської селищної ради Куп’янського району Харківської області)

І мені мама таке про кожух розповідала.

Назад
Зверху Знизу