Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Не пам'ятаю жодного разу, щоб ти щось дивилася, що тобі б порадили, тож, може навпаки?
Та чого ж, дивилася. Тільки не одразу. Просто в мене немає потреби дивитися разом :-)
І поки що нічого не можу сказати щодо мого подальшого часу. Може нічого не дивитимусь, може комп не працюватиме :незнаю:

Останнє редагування:
Забула з вашим кіно про кашу на плиті, вже й приставати почала :-)

:клас: Потішив. Люблю динозавриків. :угу: :крокодил:
e14cae2f0f44121ab4e3506002ba1a55.jpg

І котів?

Забула з вашим кіно про кашу на плиті
Та де ж з нашим кіно, ти нічого не дивишся :)
щодо мого подальшого часу
може комп не працюватиме
От прямо зараз працює? Тож треба швидко щось дивитися, ніяких "подальших часів"! :-)

на нижню частину динозавра.
:)
Слоненятко звісно, нижня частина.
Мені - на бегемота.

Не уявляєте, комусь це схоже на коров'яче вим'я! :-) (щоправда, миски були й рожевого кольору.. і при деякому збоченні в сприйнятті.. можна й так подумати :-) )

Останнє редагування:
де ж з нашим кіно, ти нічого не дивишся
Та як же не дивлюся, якщо Потік подивилася :)

Та де ж з нашим кіно, ти нічого не дивишся :)

От прямо зараз працює? Тож треба швидко щось дивитися, ніяких "подальших часів"! :-)
В мене дуже втомлюються очі. Поганий монітор. Можливо погані окуляри. Ну і взагалі поганий зір )

А шия не болить весь час вниз дивитися? Я через це не дуже лю щось на ньому читати.. Хоча, безумовно, так і тягне щось почитати :-)
Я казала про зображення. Щодо всього іншого - писала вже раніше, що з тел незручно :)
Можливо, варто збільшити відстань до монітора та зменшити яскравість.
В мене б/в монітор, там погана якість, зробити нічого не можна. Я його купила і не встигла замінити, бо почалася війна.

Назад
Зверху Знизу