Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Старий варіантА, добре.
Та можу тобі дати посилання на усі три пісні - і порівнюй![]()
Просто я терміново шукала чим доповнити пісню, бо перехід до магічних проявів кохання з кріслом і пледом був якийсь раптовий. Щойно про ****, і тут вже про плед. Але ліричних віршів у нас мало. І от Айсбергів мені здався нормальним переходом.Трясця! Щойно зрозуміла, що той куплет, який я так настирливо намагалася вставити, не підходить, бо він про інше![]()
Я нарешті ретельно дослухалася до смисла усіх трьох вариантів і взагалічим доповнити пісню
Між іншим, як раз нормЩойно про ****, і тут вже про плед.
Я його взяла, бо не вистачало віршів. А тепер і не позбудешся, бо він не співає як приспів один вірш, він співає з такою ж мелодією і другий.А ось куплет "у поле вийду" - мені здається, з іншої пісні.
Мені було б норм, якби був трохи інший текст. А так куплет про плед протирічить куплету про **** (чи що там було). Бо вони перейшли на мову тіла, і одразу ж співає, що кохання - це не квіти і все таке, а плед.Між іншим, як раз норм****, потім ніжність, усе як і повинно бути. (
Треба запам'ятати, кумедне словоТак склалося, що згадувала сьогодні бабцю, ну і разом згадала її сусідку. Дуже балакучу модну пані. Дуже любила вона поговорити - спіймає когось на сходах і балакає, і балакає, і балакає...Доки з її квартири не починав кричати чоловік - Що ти там стоїш як боська! Боська йди додому!
Все своє дитинство я думала, що це її так звати "Боська", а виявилося, що була вона Валентина Миколаївна, а боська - це біло така лайка її чоловіка на тих хто всім заважав і справи не робив. З'ясувалося це тоді, коли мій молодший брат (років 6 йому тоді було)так її і назвав "Вітаю, тітка Бося, як ваші справи?"
![]()
Ти не просто лайк, ти відповідай, будь ласкаОсь так
Шо ти мені порадив? Весь мультфільм переживати за кота!«Потік. Останній кіт на Землі»
Мені — на нижню частину динозавра.На що схожа ця миска дивної форми?![]()
Шо ти мені порадив? Весь мультфільм переживати за кота!![]()
Я взагалі знепритомніла, як побачила "останній кіт на Землі"Шо ти мені порадив? Весь мультфільм переживати за кота!![]()
Мені — на нижню частину динозавра.