Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Відлуння - звучить знайомо. Хоча навряд чи я дивилася його в 2023. Але наскільки пам'ятаю, то подивилася весь серіал. Ще до 2023 :-)
А! Зрозуміло. Це окремий серіал, хоча і продовження Темного дитя. І щось там начебто його закрили.

1743824888783.webp

Хлопець одного разу дав мені ляпаса за те, що я все ще лежала у ліжку о 6 ранку і не приготувала сніданок
"і я зроблю це знову" 😈

Доброго ранку, добра до сніданку :кава:

488391051_1078730580949953_8034152947447196708_n.jpg
Ох вже ці мені безпомічні чоловіки, які не можуть навіть корму собі насипати самі, як і котики! :-) На щастя, у наш час це явище все більше і більше щезає.

Ох вже ці мені безпомічні чоловіки, які не можуть навіть корму собі насипати самі, як і котики! :-) На щастя, у наш час це явище все більше і більше щезає.
Котику можна,у нього лапки:D А у чоловіків це бздури якісь:D

Колись рекламувала вам серіал Завантаження. Ви його не дивилися? Я зараз дивлюся. Тепер вже є третій сезон.

Впевнено крокує :)

Колись рекламувала вам серіал Завантаження. Ви його не дивилися? Я зараз дивлюся. Тепер вже є третій сезон.
Ще й як дивилися. :угу: Принаймні 2 сезони. Але я б зараз щось інше подивилася, бо у Завантаженні багато бісячих персонажів, ось хоча б ця головна героїня Інгрід :ги:

Думаю подивитися "Темну вежу". Це через цього ****а, Ідріса Ельба, що грав головну роль у Перехваченому рейсі :) Почитала його фільмографію, здивувалася, в яких світових блокбастерах він вже грав :)

Ще й як дивилися. :угу: Принаймні 2 сезони. Але я б зараз щось інше подивилася, бо у Завантаженні багато бісячих персонажів, ось хоча б ця головна героїня Інгрід :ги:

Думаю подивитися "Темну вежу". Це через цього ****а, Ідріса Ельба, що грав головну роль у Перехваченому рейсі :) Почитала його фільмографію, здивувалася, в яких світових блокбастерах він вже грав :)
Ох, стрілець ****, це то з чім я не в змозі змиритися:) З цім актором мені запам'ятався "Лютер"

Ох, стрілець ****, це то з чім я не в змозі змиритися:)
Ще б пак! :-)
А я не можу змиритися з ****ом-герцогом Бріджертоном у 18 сторіччі :-)
З цім актором мені запам'ятався "Лютер"
А мені - "Прометей". З нашого улюбленого циклу Чужий".

Муркюль Пуруру збирається на справу :)

Назад
Зверху Знизу