Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Пишуть, що це дорожній знак в Японії, про раптово вистрібующих котів![]()
Дуже котоугодна нація. ВідрізАти шматок кимоно і таке інше

Ох вже ці мені безпомічні чоловіки, які не можуть навіть корму собі насипати самі, як і котики!Доброго ранку, добра до сніданку
![]()
На щастя, у наш час це явище все більше і більше щезає.
Котику можна,у нього лапкиОх вже ці мені безпомічні чоловіки, які не можуть навіть корму собі насипати самі, як і котики!На щастя, у наш час це явище все більше і більше щезає.
А у чоловіків це бздури якісь
Ще й як дивилися.Колись рекламувала вам серіал Завантаження. Ви його не дивилися? Я зараз дивлюся. Тепер вже є третій сезон.
Принаймні 2 сезони. Але я б зараз щось інше подивилася, бо у Завантаженні багато бісячих персонажів, ось хоча б ця головна героїня Інгрід 
Почитала його фільмографію, здивувалася, в яких світових блокбастерах він вже грав 
Ох, стрілець ****, це то з чім я не в змозі змиритисяЩе й як дивилися.Принаймні 2 сезони. Але я б зараз щось інше подивилася, бо у Завантаженні багато бісячих персонажів, ось хоча б ця головна героїня Інгрід
Думаю подивитися "Темну вежу". Це через цього ****а, Ідріса Ельба, що грав головну роль у Перехваченому рейсіПочитала його фільмографію, здивувалася, в яких світових блокбастерах він вже грав
![]()
З цім актором мені запам'ятався "Лютер"
От тепер згадала, що ти дивиласяЗавантаженні багато бісячих персонажів, ось хоча б ця головна героїня Інгрід![]()

Ще б пак!Ох, стрілець ****, це то з чім я не в змозі змиритися![]()

А мені - "Прометей". З нашого улюбленого циклу Чужий".З цім актором мені запам'ятався "Лютер"
Та зрозумІло там все, ну чого ви.Коротше, вірш незрозумілий![]()
Добре, що хоч комусь. Але якщо дві людини не зрозуміли, значить треба щось змінити. Може колись кращий варіант прийде, зараз нема бажання.Та зрозумІло там все, ну чого ви.
Дякую за "Перехоплений рейс", давно не дивилася настiльки якiсного кiно.Добре, що хоч комусь

Була на вулиці. Зараз як кіт з останньої картинки![]()