Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Вечірнє кіт- TV :кіт:

Я щойно усвідомив, що у мене був блат (сестла). Мої віршики потрапляли у ВП повз МП :зуби:
Тебе давно і з нетерпінням чекали у пиріжкових групах. 🙄🙂 Сподіваюся, ти зрозумів, що даремно пручався стільки часу 😁

Тебе давно і з нетерпінням чекали у пиріжкових групах. 🙄🙂 Сподіваюся, ти зрозумів, що даремно пручався стільки часу 😁
модеста в пиріжкових групах
вже зачекалися а він
весь час пручається тікає
і уникає соцмереж

Доброго ранку! Дня з добром:кава:

473178925_1145609747566389_9065529072964569913_n.webp

Задзеркальне котяче гадання. :кіт:

• Це лайк!
Реакції: E.N
модеста в пиріжкових групах
вже зачекалися а він
весь час пручається тікає
і уникає соцмереж

за що лінивих не любили
вони ж нічого не зробили

Равлик і Сір, а ви не хочете це запостити у Мікро? Треба ж інших пиріжкивців посмішити, хто не на ХФ :)

Особливо "за що не любили, нічого ж не зробили" смішне :-)

• Це лайк!
Реакції: E.N
Равлик і Сір, а ви не хочете це запостити у Мікро? Треба ж інших пиріжкивців посмішити, хто не на ХФ :)

Перше точно не варто, бо спалимо, що Модест - протеже адмінів ) У нього і так сестла )

Дивлюся 2-й сезон Сотні, - цікавіший, ніж перший, нелогічностей поменше.

**
В шостій серії прислухалася - грає з тяп-ляп зробленного радіо мелодія, яку американці вважають символом затишку і американських цінностей - наш Щедрик! :рл::-)

Що сказати...немає ліпшого заняття на розтяжку ніж розкладання викройки по тканині на підлозі. Твістер відпочиває. Йога скрутилася та укотилася у куток! Гімнастика тайсо зробила собі сепуку! Тверк! Тверк наше все! Поза "Краб" + тверк, ось вершина закрійної майстерності! :D
У мене такий кріпатури не було не пам'ятаю скільки :D

Що сказати...немає ліпшого заняття на розтяжку ніж розкладання викройки по тканині на підлозі. Твістер відпочиває. Йога скрутилася та укотилася у куток! Гімнастика тайсо зробила собі сепуку! Тверк! Тверк наше все! Поза "Краб" + тверк, ось вершина закрійної майстерності! :D
У мене такий кріпатури не було не пам'ятаю скільки :D
Смішно, звісно.. :)
Але чому на підлозі? :-) У тебе стіл хіба не розкладається ще на чверть? Повинно було вистачити, навіть на плащ вистачало :)

Смішно, звісно.. :)
Але чому на підлозі? :-) У тебе стіл хіба не розкладається ще на чверть? Повинно було вистачити, навіть на плащ вистачало :)
Розкладається. Але у даному випадку це був не вихід. Треба було в один шар все викласти. Не заморочуйся, прими як даність, що прийшлося на полу:D

Розкладається. Але у даному випадку це був не вихід. Треба було в один шар все викласти. Не заморочуйся, прими як даність, що прийшлося на полу:D
Хоч скажи, що шиєш :)

По-перше, ліньки.
По-друге, дієслівна рима.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
По-четверте, а як?

Назад
Зверху Знизу