Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
То погода. Знов же потепління.
Та якось глобально придавило. Концентрація =0. Ледве не потрапила під машину. Забула купити, то що збиралася. Не могла прийняти елементарне рішення без дзвінка другу. Зараз їм тістечко з солодким чаєм, може попустить

А я оголосила незапланований флешмоб в Мікро. Бо енейка Сіра схожа на початок.
Хз чи хтось приєднається.

Друзі, я вже вільна, і можу писати у флешмобі. Якщо маєте натхнення, приходьте :)

Останнє редагування:
-Ти хто??
-Я твій добрий ранок!!
:D

photo_2025-01-16_16-50-01.webp

Ну взагалі-то може і не твій 🤔 ти не признався. Але я вирішила, що твій :-)
Ніде не знаходиться, окрім Задзеркалля, тож його :)
Пішла почитала ті сторінки, ось такий свій пам'ятаєш? який удачний :) (на злобу дня був).

adcc5febda108df1c.webp

Ніде не знаходиться, окрім Задзеркалля, тож його :)
Я теж тоді шукала, але можна припустити, що це якийсь знайомий склав. Та я думаю, що автор Айвенго :)
Пішла почитала ті сторінки, ось такий свій пам'ятаєш? який удачний :) (на злобу дня був)
Так, сіль тоді була в дефіциті :)

Ну що ви там - зайняті? Поему дописувати будем?

Та дай людям повіршувати :) А Марія бачила? Не знайшла її в учасниках або лайкнувших.
Яким людям? Ми зараз вдвох з Ларисою. А щоб закінчити, спочатку ще треба сюжет розкрутити :-)
Щодо Марії не знаю :)

Подивилася 2/3 першого сезону Сотні. Іра, як ти це витримала? :-) Там же логічні дірки на кожному кроці :) Я зазвичай не сильно прискіпуюся до логіки серіалів, але тут автори перевищили усі рамки :-)

Чого не дали одразу запасів їжи/води учасникам польоту на Землю? :незрозумію: Навіщо це "прийдіть на ту гору, там знаходяться продукти".
Важкі рани загоюються без антибіотиків за 2-3 дні. Поранений хлопець з ледве зашитою раною на боці займається ****ом на другий день :-)

А! Взагалі-то люди, які вели первісний образ життя, весь день тільки тим і займалися, що шукали їжу. А тут тільки на третій день хоч якусь здобич підсмажили. Ще кілька серій пройшли без пошуків їжі, і тільки як Кларк сказала, що вони коптять м'ясо на вогні і збирають горіхи-гриби, це все й показали :-) Тобто в серії тільки в п'ятій :-)

першого сезону Сотні. Іра, як ти це витримала
З трудом :угу:
Ну дочекатися ту ж Марію. А ти не можеш її якось в телеграмі гукнути?
Можу. Але мені здається, що їй це не буде цікаво. Ну і якби мала вільний час, то вже зайшла б чи сюди, чи в Мікро і сама б побачила :)

Як ви користуєтесь мордокнигою? Незручна для флешмобу.

Як ви користуєтесь мордокнигою? Незручна для флешмобу.
Ну так - для колективного спілкування краще за форум нічого нема :незнаю:
Але це зараз такий флешмоб з продовженням. Для звичайних це не проблема - віршик закинув та пішов.

Назад
Зверху Знизу