Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Прикинь, в мене тежЯ щойно усвідомив, що у мене був блат (сестла). Мої віршики потрапляли у ВП повз МП![]()
Тебе давно і з нетерпінням чекали у пиріжкових групах. 🙄🙂 Сподіваюся, ти зрозумів, що даремно пручався стільки часу 😁Я щойно усвідомив, що у мене був блат (сестла). Мої віршики потрапляли у ВП повз МП![]()
модеста в пиріжкових групахТебе давно і з нетерпінням чекали у пиріжкових групах. 🙄🙂 Сподіваюся, ти зрозумів, що даремно пручався стільки часу 😁
за що лінивих не любилимодеста в пиріжкових групах
вже зачекалися а він
весь час пручається тікає
і уникає соцмереж
модеста в пиріжкових групах
вже зачекалися а він
весь час пручається тікає
і уникає соцмереж
за що лінивих не любили
вони ж нічого не зробили
Перше точно не варто, бо спалимо, що Модест - протеже адмінів ) У нього і так сестла )Равлик і Сір, а ви не хочете це запостити у Мікро? Треба ж інших пиріжкивців посмішити, хто не на ХФ
Особливо "за що не любили, нічого ж не зробили" смішне![]()
Дивлюся 2-й сезон Сотні, - цікавіший, ніж перший, нелогічностей поменше.в мене теж
Смішно, звісно..Що сказати...немає ліпшого заняття на розтяжку ніж розкладання викройки по тканині на підлозі. Твістер відпочиває. Йога скрутилася та укотилася у куток! Гімнастика тайсо зробила собі сепуку! Тверк! Тверк наше все! Поза "Краб" + тверк, ось вершина закрійної майстерності!
У мене такий кріпатури не було не пам'ятаю скільки![]()
Гадаю, це і так зрозуміло, його вврші вже постили в ВП, нік-то той самий )Перше точно не варто, бо спалимо, що Модест - протеже адмінів ) У нього і так сестла )
Розкладається. Але у даному випадку це був не вихід. Треба було в один шар все викласти. Не заморочуйся, прими як даність, що прийшлося на полуСмішно, звісно..
Але чому на підлозі?У тебе стіл хіба не розкладається ще на чверть? Повинно було вистачити, навіть на плащ вистачало
![]()
Хоч скажи, що шиєшРозкладається. Але у даному випадку це був не вихід. Треба було в один шар все викласти. Не заморочуйся, прими як даність, що прийшлося на полу![]()
По-перше, ліньки.Равлик і Сір, а ви не хочете це запостити у Мікро? Треба ж інших пиріжкивців посмішити, хто не на ХФ
Особливо "за що не любили, нічого ж не зробили" смішне![]()
Спідниця-брюки, з запахом, довга, майже у підлогуХоч скажи, що шиєш![]()