Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Доброго ранку! І дня також з добром :кава:

473447693_1167618171401871_6668193036977539246_n.webp

Еге ж, пів зими пройшло, а снігу ще не було (отой дріб'язок на кілька днів можна не рахувати). З огляду на війну це непогано, але загалом натякає на не райдужні перспективи. Сподіваюся, що через 20 років у нас ще не буде "Африка".

Еге ж, пів зими пройшло, а снігу ще не було (отой дріб'язок на кілька днів можна не рахувати). З огляду на війну це непогано, але загалом натякає на не райдужні перспективи. Сподіваюся, що через 20 років у нас ще не буде "Африка".
А котам норм.

Читаю Торбинку, сміюся :)

*
нудист олег й нудист аркадій
шлють один одному в свята
пакунки з одягу порожні
від наймодніших кутюр'є
©колюх

Як це вигідно - бути нудистами! :-)

Я не розуміюсь на складанні віршиків, але це готовий пиріжок, на мій погляд 😁😁😁 Чи як там правильно. 😊
яки ти маєш плани на день
за окулярами піду
я потім що будеш робити
а потім ще побачить тре :D

P|s повинно бути відповідне число слогив

Ви гарно малюєте з натури у парку Квітки Основ'яненко! Сніг тільки по пам'яті намалювали....😊
Так, коти в нас там також гуляють:) Коли сніг там дуже гарно! І горки є. Для малечі для дорослих та для безглуздих :D

Так, коти в нас там також гуляють:) Коли сніг там дуже гарно! І горки є. Для малечі для дорослих та для безглуздих :D
Я там поруч народилася і жила до 18 рочків. У цей парк нас з дитячого садку гуляти виводили. Ну а потім самі вже там на каруселі ходили.

• Це лайк!
Реакції: E.N
матка боска курча ляда, ви ут усі живі здорові?

Назад
Зверху Знизу