Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Доброго ранку! Вихідних з добром:кава:

Пам'ятаєте, якось була розмова про гердани? Ось... :D

465152303_3709012902696392_1452230151786406684_n.webp
465239825_3709012952696387_2309114461271989191_n.webp

Страшенно красивий.

Фʼямета мені порахувала напевно.
Хай розкаже шо в мене.
Ні, цього разу не рахувала. :) То мені було трохи цікаво минулого разу, а зараз моє зневажливе ставлення до ведучої тільки посилилося :)

Ну не може така смішна штука, як рахування дати народження, щось казати про окрему людину. Уявляєш, скільки людей народилося в світі саме в твій день народження? І шо, усі однаковісінькі?

Рулить тільки персональний гороскоп. З годиною та хвилинами народження. Асцендент, десцендент, медіум цілі, іммум келі, усі дома з планетами, усі аспекти.

А то якісь примитівні циферки дата-місяць-рік. І все :незрозумію:
Це так само смішно, як бульварні гороскопи: "У людей такого-то Знаку сьогодні буде те". Ага. Ось прям у 1/12 людей на світі буде однакове :-)

А які ти думаєш унікальні задачі у когось?
Згідно кармі. Яку усі накрутили своїми власними шляхами, тому в усіх і різне. Окремі задачі самі по собі не унікальні, унікальна сукупність.

Я не пам'ятаю що було у минулих роках, то треба підраховувати. А ти від дати ДН рахувала?
А загалом, у мене багато чого не збігається ні за нумерологію, ні за гороскопами, ні за іншими гаданнями :-)
От і добре. Ну його усе в качель :) Від того, що щось знаєш, нічого ж не змінюється, карма як працювала так і буде, хоч знати її, хоч не знати :) І те, що "так записано" (Мактуб) - як було записано, так і відтвориться в житті.

Згідно кармі. Яку усі накрутили своїми власними шляхами, тому в усіх і різне. Окремі задачі самі по собі не унікальні, унікальна сукупність.
Я протиріч не бачу. Десяток варіантів сукупності задач.

Це взагалі стереотип що людина сама по собі щось унікальне і що кожен окремо якийсь суперунікальний.

Це взагалі стереотип що людина сама по собі щось унікальне і що кожен окремо якийсь суперунікальний.
Ну подобається тобі ця теорія, так і вважай, хто ж тобі заважає.. :) А мені подобається думати інакше.

Я думаю, що спочатку дійсно усі частинки Бога були однакові, однак у втіленнях стали різними, бо різними були умови народження. Через різні умови і різну якість білкових тіл стали діяти інакше і ця різність все більш посилюється з кожною наступною інкарнацією.

недоказова медицина
допомагає зокрема
коли проблеми зі здоров’ям
нема
© Хлібчик
:-)

Ну як же не. Усі, абсолютно усі людські уявлення про світобудову - суцільні теорії, більш чи менш вігогідні. Недоказові.
Якщо воно в особистому твоєму досвіді тобі не потрібні докази з чужих рук.

Назад
Зверху Знизу