Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Цікаво... :кава:

.webp

Виплила якась реклама. Читаю "Шукаємо людину на страждання!" :рл: :D Фігасе, думаю...Придивляюся - "...на стажування" :D

Каву вже завтра тепер. Якщо не забуду :-)

група "Aстрологія-UA".
"Здрастуйте, учасники групи! Поясніть мені, будь ласка, з чого узявся взагалі стереотип, що представники знаку зодіаку Риби нібито сентиментальні, співчутливі, співпереживаючі, жертовні тощо. і т.п.?
Так уже склалося, що в мене в оточенні найбільше представників саме цього знаку. І я ні в кому з них не помітила навіть натяку на емпатію, співчуття, співпереживання. І складається таке враження, що це просто черстві бездушні сухарі, гірші за будь-яку Діву або Козерога. Що найголовніше - всі як один (добре чоловіча стать ще хоч якось зрозуміти можна, але тут, млин, жінки і щоб бути настільки холодними та байдужими, нікого їм не шкода).
У жодному разі не хочу образити тих, хто народився під цим знаком (ви-то точно не такі, це мені напевно "щастить" зустрічати таких), але накипіло і захотілося вам виговоритися про свої спостереження.

😀

група "Aстрологія-UA".
"Здрастуйте, учасники групи! Поясніть мені, будь ласка, з чого узявся взагалі стереотип, що представники знаку зодіаку Риби нібито сентиментальні, співчутливі, співпереживаючі, жертовні тощо. і т.п.?
Так уже склалося, що в мене в оточенні найбільше представників саме цього знаку. І я ні в кому з них не помітила навіть натяку на емпатію, співчуття, співпереживання. І складається таке враження, що це просто черстві бездушні сухарі, гірші за будь-яку Діву або Козерога. Що найголовніше - всі як один (добре чоловіча стать ще хоч якось зрозуміти можна, але тут, млин, жінки і щоб бути настільки холодними та байдужими, нікого їм не шкода).
У жодному разі не хочу образити тих, хто народився під цим знаком (ви-то точно не такі, це мені напевно "щастить" зустрічати таких), але накипіло і захотілося вам виговоритися про свої спостереження.

😀
:D
44.webp

Рукави на ногах — ногави?

Тепер залізла в астрологію. Зате знайшла ту інфу по нумерології, що колись кролик постив Айвенго, а я потім хотіла знайти, але не пам'ятала як воно називалося. Ролик інший, але це неважливо. Коротше, наступний рік для мене переломний. Буду виходити заміж :-)

А яки зараз модні тенденції в свадебної моді? А то я давно заміж не ходила:D
О! Мені що - дарма ті рукави сподобалися? І надягнути ж таку красу нема привода. То значить треба таке придбати на весілля. Тільки ж мені ту сукню не треба. Як би тільки половину комплекту замовити? :-)

група "Aстрологія-UA".

😀
То все ж правильно. Ззовні бездушні, а насправді суцільна емпатія.

Ну що ж, друзі мої. Давно ми нічого не влаштовували... Зараз час не дуже для розваг, але нумерологія - це серйозно :ги:
Так що давайте розраховувати свій кармічний код. А потім всі напишемо що мало бути в минулому році (чи теперішнєму, якщо він вже давно йде. Пишу так, бо береться до уваги рік від дати народження, а не календарний) і чи воно справдилося. А також що вас чекає в майбутньому.
Ось за цим роликом :)

У мене вийшло, що в минулому році мали бути удари по моєму его. Насправді прям такого дуже не було, але були ситуації де я відчувала зверхність до людей, ну і сама розумію, що це недобре ))
А наступний рік можуть бути фінансові втрати і треба уникнути переживань через це. Я б сказала, що в мене поточний рік такий, але може наступний ще гірший буде. Але добре, що я попереджена про це :-)
А ще виходить, що у цьому житті мені не треба відпрацьовувати ситуації, які пов'язані з милосердям, бізнесом, удачею та інтелектом.
А у вас?

Назад
Зверху Знизу