Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Доброго ранку! Пьємо каву щоб прокинутися для добра та вчасно зупинитися :кава:

465121792_8657469051011458_784851880075403016_n.webp

PS - попре все

У мене вийшло, що в минулому році мали бути удари по моєму его. Насправді прям такого дуже не було, але були ситуації де я відчувала зверхність до людей, ну і сама розумію, що це недобре ))
А наступний рік можуть бути фінансові втрати і треба уникнути переживань через це. Я б сказала, що в мене поточний рік такий, але може наступний ще гірший буде. Але добре, що я попереджена про це :-)
А ще виходить, що у цьому житті мені не треба відпрацьовувати ситуації, які пов'язані з милосердям, бізнесом, удачею та інтелектом.
А у вас?
У поточному моєму році его і гординя не мали спокою і не давали спокою мені. Ну, загалом і в цілому, в глобальному сенсі - так. У наступному чекаю сумніви і нерішучість, що власне може бути, часи таки, тож не лякає. Зате потім чекає успіх і везіння. Доведеться берегти їх від недоброзичливців!
А ще, малюючи цю таблицю усвідомила як довго я вже живу:D

Останнє редагування:
Просила: "Кіт їсть торт. Кухня, зелень у горщиках. Поряд сидять їжачок та білка".
Де білка? від білки тільки горіх, чомусь у роті кота :незрозумію: :-)
А торт їсть їжак. :незрозумію:-2

OIG1.webp

У мене вийшло, що в минулому році мали бути удари по моєму его. Насправді прям такого дуже не було, але були ситуації де я відчувала зверхність до людей
Та хіба ж це - удари по твоєму его? :) Це скоріш удари по его тих людей, до яких ти відчувала зверхність :)
А ще виходить, що у цьому житті мені не треба відпрацьовувати ситуації, які пов'язані з милосердям, бізнесом, удачею та інтелектом.
А у вас?
Ось прям цікаво, що за ситуації, які б не були пов'язані з інтелектом :rolleyes: Чисто виживальні, як у тварин? :rolleyes:
У поточному моєму році его і гординя не мали спокою і не давали спокою мені.
Та шо ж таке, знов его! :-)

Ну що ж, друзі мої. Давно ми нічого не влаштовували... Зараз час не дуже для розваг, але нумерологія - це серйозно :ги:
Так що давайте розраховувати свій кармічний код. А потім всі напишемо що мало бути в минулому році (чи теперішнєму, якщо він вже давно йде. Пишу так, бо береться до уваги рік від дати народження, а не календарний) і чи воно справдилося. А також що вас чекає в майбутньому.
Ось за цим роликом
Іра, зроблю, але тільки ради тебе :) Ця дамочка сама по собі мені здається не дуже розумною, а її завиральні теорії й поготів :-) Але зроблю, що ж :) Трохи пізніше.

Та хіба ж це - удари по твоєму его? :) Це скоріш удари по его тих людей, до яких ти відчувала зверхність :)
Так. Я мала на увазі, що були висвітлені такі ситуації. Не обов'язково ж у мене мають бути удари, якщо я по своїй суті людина не з настільки роздутим его. Можливо досить того, що такі ситуації, де я усвідомлюю цю ваду, просто виникають.

Ось прям цікаво, що за ситуації, які б не були пов'язані з інтелектом :rolleyes: Чисто виживальні, як у тварин? :rolleyes:
Ти ролик подивилася?
Коли береться щось одне, то це не означає ж, що воно існує тільки в тому році. А означає, що упор буде саме в тому році.

Іра, зроблю, але тільки ради тебе :) Ця дамочка сама по собі мені здається не дуже розумною, а її завиральні теорії й поготів :-) Але зроблю, що ж :) Трохи пізніше.
Та не треба, це ж заради розваги. Навіщо ж розважатися через силу :-)

Ця дамочка сама по собі мені здається не дуже розумною, а її завиральні теорії й поготів
Я її спеціально не обирала :-) Просто у неї побачила ту таблицю (це інший ролик), яку не могла знайти раніше, а потім ютуб інші ролики підсунув :)

Та не треба, це ж заради розваги. Навіщо ж розважатися через силу
Ну як навіщо, щоб тебе розважити :)
Подивилася, підрахувала. Офігіти можна, нічого не збігається :незрозумію: :-) У ті роки, де вона каже, що я з кимось розлучуся, було навпаки. Хіба що з "чимось" розлучуся. Було "з чимось розлучуся", однак тут же "щось придбаю, що набагато краще". Ось хіба що в поточному році збіглося: "обновлення, перехід на новий рівень". Однак в інших роках, в який була така цифра, нічого подібного не було :)

Ну як навіщо, щоб тебе розважити :)
Подивилася, підрахувала. Офігіти можна, нічого не збігається :незрозумію: :-) У ті роки, де вона каже, що я з кимось розлучуся, було навпаки. Хіба що з "чимось" розлучуся. Було "з чимось розлучуся", однак тут же "щось придбаю, що набагато краще". Ось хіба що в поточному році збіглося: "обновлення, перехід на новий рівень". Однак в інших роках, в який була така цифра, нічого подібного не було :)
Я не пам'ятаю що було у минулих роках, то треба підраховувати. А ти від дати ДН рахувала?
А загалом, у мене багато чого не збігається ні за нумерологію, ні за гороскопами, ні за іншими гаданнями :-)

Останнє редагування:

Вкладення

• OIG1_1.webp
    OIG1_1.webp
    175.6 КБ · Перегляди: 27
виходить, що у цьому житті мені не треба відпрацьовувати ситуації, які пов'язані з милосердям, бізнесом, удачею та інтелектом.
А у вас?
Фʼямета мені порахувала напевно.
Хай розкаже шо в мене.

ні за іншими гаданнями :-)
Ай, підхоть красивая, всю правду скажу, грошей не візьму :D

Справа йде до зустрічі з блондинчиком. Ох, характер у нього непростий, різкий та зухвалий. Але він ще не знає на кого потрапив! Чекають на тебе зміни в будинку і вирішення всіх проблем! Гроші прийдуть! Відразу не витрачай - документи оформлятимеш, а потім веселощі будуть дорогі та гучні!
Ай нене :D
photo_2024-11-08_16-06-58.webp

Останнє редагування:
От же ж прикол!...
Не збиралася я знову дивитися ту нумерологшу, але заманили на номер квартири :-)
Коротше, у чому прикол: у мене, якщо брати номери квартири і будинку (і окремі цифри, і сума чисел) є аж три одиниці. А у моєму квадраті Піфагора взагалі 4 одиниці! Я знала, що це цифра лідера, хоча і не зовсім розуміла де цього лідерства у мене аж стільки в реальному житті. І тут ця тьотя каже, що одиниця - число людини, направленої на себе, а не на сім'ю. Так що мало того, що у мене в даті народження купа одиниць, так я ще й підсилюю проживанням. Мало того, одиниця є навіть у комунальній квартирі!
Коротше, це багато що пояснює :-)

Ось ролик кому цікаво.

О, Ф'ям, на 38-й хвилині тобі сподобається. Може навіть ти переміниш своє ставлення до цієї тьоті :-)

Назад
Зверху Знизу