Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
У поточному моєму році его і гординя не мали спокою і не давали спокою мені. Ну, загалом і в цілому, в глобальному сенсі - так. У наступному чекаю сумніви і нерішучість, що власне може бути, часи таки, тож не лякає. Зате потім чекає успіх і везіння. Доведеться берегти їх від недоброзичливців!У мене вийшло, що в минулому році мали бути удари по моєму его. Насправді прям такого дуже не було, але були ситуації де я відчувала зверхність до людей, ну і сама розумію, що це недобре ))
А наступний рік можуть бути фінансові втрати і треба уникнути переживань через це. Я б сказала, що в мене поточний рік такий, але може наступний ще гірший буде. Але добре, що я попереджена про це
А ще виходить, що у цьому житті мені не треба відпрацьовувати ситуації, які пов'язані з милосердям, бізнесом, удачею та інтелектом.
А у вас?
Зате зелень вдала!Просила: "Кіт їсть торт. Кухня, зелень у горщиках. Поряд сидять їжачок та білка".
Де білка? від білки тільки горіх, чомусь у роті кота![]()
![]()
А торт їсть їжак.-2
Та хіба ж це - удари по твоєму его?У мене вийшло, що в минулому році мали бути удари по моєму его. Насправді прям такого дуже не було, але були ситуації де я відчувала зверхність до людей
Ось прям цікаво, що за ситуації, які б не були пов'язані з інтелектомА ще виходить, що у цьому житті мені не треба відпрацьовувати ситуації, які пов'язані з милосердям, бізнесом, удачею та інтелектом.
А у вас?
Та шо ж таке, знов его!У поточному моєму році его і гординя не мали спокою і не давали спокою мені.
Іра, зроблю, але тільки ради тебеНу що ж, друзі мої. Давно ми нічого не влаштовували... Зараз час не дуже для розваг, але нумерологія - це серйозно
Так що давайте розраховувати свій кармічний код. А потім всі напишемо що мало бути в минулому році (чи теперішнєму, якщо він вже давно йде. Пишу так, бо береться до уваги рік від дати народження, а не календарний) і чи воно справдилося. А також що вас чекає в майбутньому.
Ось за цим роликом
Так. Я мала на увазі, що були висвітлені такі ситуації. Не обов'язково ж у мене мають бути удари, якщо я по своїй суті людина не з настільки роздутим его. Можливо досить того, що такі ситуації, де я усвідомлюю цю ваду, просто виникають.Та хіба ж це - удари по твоєму его?Це скоріш удари по его тих людей, до яких ти відчувала зверхність
![]()
Ти ролик подивилася?Ось прям цікаво, що за ситуації, які б не були пов'язані з інтелектомЧисто виживальні, як у тварин?
![]()
Та не треба, це ж заради розваги. Навіщо ж розважатися через силуІра, зроблю, але тільки ради тебеЦя дамочка сама по собі мені здається не дуже розумною, а її завиральні теорії й поготів
Але зроблю, що ж
Трохи пізніше.
Я її спеціально не обиралаЦя дамочка сама по собі мені здається не дуже розумною, а її завиральні теорії й поготів
Ну як навіщо, щоб тебе розважитиТа не треба, це ж заради розваги. Навіщо ж розважатися через силу
Я не пам'ятаю що було у минулих роках, то треба підраховувати. А ти від дати ДН рахувала?Ну як навіщо, щоб тебе розважити
Подивилася, підрахувала. Офігіти можна, нічого не збігається![]()
У ті роки, де вона каже, що я з кимось розлучуся, було навпаки. Хіба що з "чимось" розлучуся. Було "з чимось розлучуся", однак тут же "щось придбаю, що набагато краще". Ось хіба що в поточному році збіглося: "обновлення, перехід на новий рівень". Однак в інших роках, в який була така цифра, нічого подібного не було
![]()
Є білка!Просила: "Кіт їсть торт. Кухня, зелень у горщиках. Поряд сидять їжачок та білка".
Де білка? від білки тільки горіх, чомусь у роті кота![]()
![]()
А торт їсть їжак.-2
Фʼямета мені порахувала напевно.виходить, що у цьому житті мені не треба відпрацьовувати ситуації, які пов'язані з милосердям, бізнесом, удачею та інтелектом.
А у вас?
Ай, підхоть красивая, всю правду скажу, грошей не візьмуні за іншими гаданнями![]()
Шо-шо? :смайл руки в боки: У нас такі номери не проходятьОх, характер у нього непростий, різкий та зухвалий
Ну нарешті. А то люблю блондинів, а весь час трапляються не блондиниСправа йде до зустрічі з блондинчиком
Та вона собі не хотіла рахувати, а то тобіФʼямета мені порахувала напевно.
Хай розкаже шо в мене.