Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
:миюпосуд::пилосос:

гості.jpg

Ну що ви там? :дивитись:
Думала завтра лінуватися, а подруга тягне з собою купувати крісла, бо я маю на них посидіти: чи буде мені зручно, коли я в гості приходитиму, бо зараз на її диванах мені незручно. Так що доведеться їхати. Зручність - понад усе :-)

• Лав
Реакції: E.N
Вам не зустрічався такий жарт?

ми познайомилися в повінь
на дерев'янім кораблі
і той старий з ім'ям з трьох літер
чомусь нас тварями назвав
© Geronimo muzz колюх

на дерев'янім кораблі
© Geronimo muzz колюх
Ледве зрозуміла про кого йдеться. Чого тільки не придумала:D Жарта цього раніше не чула

Ледве зрозуміла про кого йдеться. Чого тільки не придумала:D Жарта цього раніше не чула
А я от зрозуміла одразу, бо мені здається, що щось таке чула, одразу стала перед очима картинка, там звірі на кораблі у ноя і чоловік та жінка збираються заходити. Підпис не пам'ятаю, може там був інший жарт, але картинка одразу ця спливла.

на дерев'янім кораблі
© Geronimo muzz колюх
Про ковчег була незліченна кількість жартів. Може саме такого дослівно і не було, але в мене стійке відчуття, що ще один жарт про ковчег нічого нового в цей світ не принесе.

P. S. В мене теж був ) Але то не рахується, бо в ньому є мин і він добре зайшов ) досі інетом гуляє

Про ковчег була незліченна кількість жартів. Може саме такого дослівно і не було, але в мене стійке відчуття, що ще один жарт про ковчег нічого нового в цей світ не принесе.

P. S. В мене теж був ) Але то не рахується, бо в ньому є мин і він добре зайшов ) досі інетом гуляє
Просто хочу урізноманітнити авторів. Бо знову доведеться колюха, а він був чи вчора чи позавчора. А більше нема що брати.
Хоча... якщо я сумніваюся в оригінальності, то й не треба брати.

Я оце зараз подумала, що я ж теж баян написала - той, що сьогодні опублікувала. Десь було у фільмі, що тато з немовлям розмовляє як з дорослим. Хоча я писала не під враженням від фільму, а в коменті на чужі коменти.

Просто хочу урізноманітнити авторів. Бо знову доведеться колюха, а він був чи вчора чи позавчора. А більше нема що брати.
Хоча... якщо я сумніваюся в оригінальності, то й не треба брати.
Зате перед цим був тиждень без колюха, і наступний теж буде ) На наступному буде скоріш за все Став кілька разів )

Назад
Зверху Знизу