Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
До такого додуматися!

Ні, цього разу не рахувала.Фʼямета мені порахувала напевно.
Хай розкаже шо в мене.
То мені було трохи цікаво минулого разу, а зараз моє зневажливе ставлення до ведучої тільки посилилося 

А які ти думаєш унікальні задачі у когось?І шо, усі однаковісінькі?
Ти знав, чим нас усіх вразити
Божечки, які лапусі, не знаю, якого схопити і цьомати
Наступного разу неодмінно заведу одразу двух кошенят. 
Згідно кармі. Яку усі накрутили своїми власними шляхами, тому в усіх і різне. Окремі задачі самі по собі не унікальні, унікальна сукупність.А які ти думаєш унікальні задачі у когось?
От і добре. Ну його усе в качельЯ не пам'ятаю що було у минулих роках, то треба підраховувати. А ти від дати ДН рахувала?
А загалом, у мене багато чого не збігається ні за нумерологію, ні за гороскопами, ні за іншими гаданнями![]()
Від того, що щось знаєш, нічого ж не змінюється, карма як працювала так і буде, хоч знати її, хоч не знати
І те, що "так записано" (Мактуб) - як було записано, так і відтвориться в житті.
Я протиріч не бачу. Десяток варіантів сукупності задач.Згідно кармі. Яку усі накрутили своїми власними шляхами, тому в усіх і різне. Окремі задачі самі по собі не унікальні, унікальна сукупність.
Кажан - це чудово.
Ще б кави.Ну подобається тобі ця теорія, так і вважай, хто ж тобі заважає..Це взагалі стереотип що людина сама по собі щось унікальне і що кожен окремо якийсь суперунікальний.
А мені подобається думати інакше.
Це не теорія.Ну подобається тобі ця теорія, так і вважай, хто ж тобі заважає..А мені подобається думати інакше.
Ну як же не. Усі, абсолютно усі людські уявлення про світобудову - суцільні теорії, більш чи менш вігогідні. Недоказові.Це не теорія.
Нате ))
![]()

Якщо воно в особистому твоєму досвіді тобі не потрібні докази з чужих рук.Ну як же не. Усі, абсолютно усі людські уявлення про світобудову - суцільні теорії, більш чи менш вігогідні. Недоказові.