Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Так, згодом, але все одно ДО того, як обмалювала йому ситуацію.
Не думаю, що це щось би змінило. Якщо б він був такою людиною, то від самого початку хоч трохи інакше б реагував. І не забуваймо, що телефонувати не хотів.
Але мене цікавить ще одне: про що думала вона, коли зібралася їхати?

І ще боїться що про нього подумають, коли він повернеться. Що можуть бути проблеми в батьків, і в нього.
Так отож, коли він буркоче ото своє "Іра, зачєм?" - він, скоріш за все , має на увазі не "навіщо ти так ризикувала заради мене?", а "якого хєра ти так мене підставила?"

"навіщо ти так ризикувала заради мене?",
А Ірини вони такі - конкретні :-)
Вона його, схоже, дійсно кохає
Для практичної мене це незрозуміло. Хоча я ж не була на її місці, і які в них стосунки були ми не знаємо.

Мабуть перемкнуся на психологічні відео. Але треба знайти пригідного психолога. Ще ж і українського хотілося б.

Друзі, а підкажіть, в когось є айфон і фейсбучний додаток?
Хотіла попросити перевірити, як відкривається торбинка, якщо переходити по посиланню з додатку фб. Бо там одна жіночка скаржилась, що в неї якось криво відкривається з айфона.

А на розслідування, які раніше полюбляла дивитися, ти вже забила?
Випадково позавчора маньячна тематика проявилася. І сходу почитала про декількох ман'яків і навіть подивилася художній фільм на реальних подіях. :рл:. Так що іноді буває. Хоча в цілому дійсно забила. Я дивилася розслідування, коли ще не знайшла аудіоресурси :)

схоже було на агентку, яка повернулася на батьківщину :-) Зрозуміло, що він був у шоці. Але ж він так годину просидів і не роздуплився.
Сидів і думав: "Це ж як у тому фільмі зі Шварцем! '

Доброго дня! Доброго дня! Запізнилася! :кава:

OIG1.uP2no.webp

Покинувши свою межу,
Проник я в глибину небесних височин,

Я безмежності досяг -
Що мені з межею робити?

Машраб

IMG_5335.webp

Назад
Зверху Знизу