Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
В групі Астрологія-UA сьогодні зустріла дивний допис. :рл::-) Автор себе позіціонує спецом в астрології, але видає дику нісенітницю :-)

Сьогодні у нього розбор Місяця народження в Знаках. Чомусь виключно у чоловіків :незрозумію: Одразу зрозуміло, що взагалі-то це перепечатка з якогось середньовічного трактату :)

**
Дія Місяця в момент народження в знаку Овна:
Круглі і червоні очі, вживає гарячу і легку їжу, любить зернові, легко заспокоюється, мандрівник, пристрасний по натурі, худі коліна, мінливе багатство, хоробрий, подобається жінкам, хороший слуга, погані нігті, рани братів, має на долоні лінію сили, примхливий і боящийся води, любитель куріння.

Дія Місяця в момент народження у знаку Тельця:
Красивий, грайлива хода, подовжені стегна і обличчя, боки і обличчя мають кілька міток, щедрий і добре переносить втому, що володіє особистим майном, народжує дівчаток, флегматичний і відокремлений від старших, зв'язки, сім'я, багатство, діти, любим жінками, міцна дружба, щасливий у середині та наприкінці життя.

Дія Місяця у знаку Близнюків:
Люблячий жінок, майстерний у ****уальних вміннях, червоні очі, вчений, посол. Кучеряве волосся, інтелектуальні здібності, знання людської природи та азартних ігор, красиві частини тіла, приємна мова, хороший їдок, любить музику, майстерний танцюрист, грає зі слабими, має піднятий вгору ніс.

Дія Місяця у знаку Рак:
Ходить зіщулившись і швидко, великі сідниці, покірний жінкам, хороші друзі, астролог, багато будинків, багатство набуває і убуває подібно до Місяця, коротка і міцна шия, відгукується на добрі слова, любить друзів, воду, сади та городи.

Дія Місяця у знаку Лева:
Сердитий, високі або широкі щоки, кольорові очі, мало дітей, женоненависник, любить сире м'ясо, дику місцевість і гори, тривалі негаразди, страждання від недуг, що виникають від голоду і спраги, від хвороб шлунка, зубів і розуму, щедрий, гордовитий розум, слухняний матері.

Дія Місяця в знаку Діви:
Хода і вид будуть відрізнятися скромністю, зігнуті плечі і долоні, щасливий, приємна мова, правдивий, щедрий і чуйний, вмілий у мистецтвах, освічений у науках, розумний і пристрасний, опановує багатство і будинки інших людей, проживання за кордоном, спокійний, у нього народжуються дочки, але взагалі мало потомства.

Дія Місяця у знаку Терезів :
Любить почитати богів, учених людей, побожних людей, розумний і охайний, підкорений жінкам, високий зріст і довгий ніс, мандрівник, багатий, погано розвинені частини тіла, майстерний у торгівлі, має друге ім'я, що належить богу, має родичів, які сприяють, а також родичів, які примушують його до чогось, або відмовляються від нього.

Дія Місяця у знаку Скорпіона:
Широкі очі і грудна клітка, круглі коліна, сідниці і стегна, розійшовся з батьками і вчителем, хворобливий у ранньому дитинстві, шанований членами королівської сім'ї, очі або волосся медового кольору, жорстокий, має мітки у формі риб і птахів, таємний грішник.

Дія Місяця у знаку Стрільця:
Подовжене обличчя і шия, батьківське багатство, щедрий, поет, сильний, здібний оратор, товсті зуби, вуха і ніс, активний у роботі, образотворчі мистецтва, зігнуті плечі, погані нігті, сильні руки, вельми розумний, кваліфікований, його можна привернути до себе чесними способами та сердечними словами.

Дія Місяця у знаку Козерога:
Робить приємності дружині і дітям, удаване милосердя, худий у нижній половині тіла, гарні очі і худі сідниці, чіпкий розум, не працює, не здатний переносити холод, мандрівник, сильний або великодушний, поет, освічений і скупий, безсоромний та безжальний.

Дія Місяця у знаку Водолія:
Довга шия як у верблюда, розбухлі вени і артерії, кудлате і густе волосся, довге тіло і великі ноги, стегна, сідниці, спина, талія, обличчя, впертий, любить чуже багатство і чужих жінок, гріховний, оточений ароматами та друзями, терпить втому в дорозі.

Дія Місяця в знаку Риб:
Насолоджується чужим багатством і морськими речами, любить дружину і одяг, красиве тіло з хорошими пропорціями, має ніс, що стирчить і велику голову, перемагає ворогів, підкоряється жінкам, має чарівні очі, насолоджується знайденими скарбами і блискучими речами, багатий, освічений.

Ну таке понаписав. Сім мішків гречаної вовни! :-)

Чоловіки, у яких Місяць у Козерозі, згідно тексту, усі не працюють :) Прям усі мають вже батьківське багатство :-) "Однако!" (с) :rolleyes:

Я думала обговорити з Ф'ям цю тему, порозмірковувати, але в неї дракони :-)
:угу: :ги: :крокодил:

OIG3.webp

Шкода, що ти мало бачила, то не дуже в темі. На мою думку, ситуація наступна: він не був впевнений, що вона на нього чекає, тож намагався не думати. Жив лише думкою про повернення додому, про батьків. Полон ламає (цитата зі слов руцького полоненого). Це при тому, що вони там нормально себе почувають порівняно з нашими, але кожен день одне і те саме і невідомо коли повернуться - це діє на психіку. А в цього ще й характер такий, не дуже стійкий. Отже він жив думками про повернення. А тут заявляється "кохана" з натяком, що повертатися не треба. Тобто вона цим вчинком перекреслює всі його прагнення. Може він взагалі подумав, що це означає, що він сидітиме тут у в'язниці. А якщо ні, то вихід тільки воювати на нашому боці. Зрозуміло, що він такого не хотів. Ото його в ступор і загнало. "Нафіга ти приїхала, Іра"? :-)
Те відео було 11 місяців тому назад. Обіцяли, що можливо буде продовження, але я його не знайшла. З чого роблю висновок, що він не передумав. Але чи його обміняли чи сидить - хз.
Мені тут ще одна думка прийшла в голову. Я теж вирішила, що він просто офігів від несподіванки, і тому морозиться весь час. Може так і є. Але справа в тому, що ми дивимось на нього як на нормальну людину, і намагаємось поставити себе на його місце і змоделювати можливу реакцію на основі свого бачення. А от якщо припустити, що у нього в голові вата, но для нього це виглядає десь так: він у полоні у бандерівців, навколо нього вороги, він чекає, що улюблена батьківщина визволить його. Його кудись привезли, там сидить один з ворогів, грозний і бородатий, і щось від нього хоче. А потім в кімнату заходить його кохана і привітно каже цьому дядьці "Прівєт!". І вони обмінюються репліками і жартами, як добрі друзі. Якщо він саме так це бачить, то для нього вона зрадниця.

Мені тут ще одна думка прийшла в голову. Я теж вирішила, що він просто офігів від несподіванки, і тому морозиться весь час. Може так і є. Але справа в тому, що ми дивимось на нього як на нормальну людину, і намагаємось поставити себе на його місце і змоделювати можливу реакцію на основі свого бачення. А от якщо припустити, що у нього в голові вата, но для нього це виглядає десь так: він у полоні у бандерівців, навколо нього вороги, він чекає, що улюблена батьківщина визволить його. Його кудись привезли, там сидить один з ворогів, грозний і бородатий, і щось від нього хоче. А потім в кімнату заходить його кохана і привітно каже цьому дядьці "Прівєт!". І вони обмінюються репліками і жартами, як добрі друзі. Якщо він саме так це бачить, то для нього вона зрадниця.
А ти весь ролик дивилася? Він начебто не упоротий ****ст. Хоча в полоні багато хто співає, що їм нафіг не потрібна ця війна і насправді ******ів у нас нема, а їм усе брехали. А що вони думають насправді хз.
Але в якійсь мірі зрадниця по-любому.

Прикольний коментар зустріла.

"Через брак кращих шанувальників доводиться отримувати підтвердження своєї цінності від диваків. Тому що з мільйоном червоних троянд ніхто під вікном не стоїть. Тільки мільйон червоних морд на сайтах знайомств".
:-)

А ти весь ролик дивилася? Він начебто не упоротий ****ст. Хоча в полоні багато хто співає, що їм нафіг не потрібна ця війна і насправді ******ів у нас нема, а їм усе брехали. А що вони думають насправді хз.
Ні, не весь. З того моменту, з якого ти вказала, і до кінця, але ближче до кінця інколи трохи промотувала. Я не наполягаю, просто це одне з можливих пояснень, на мою думку, такого довгого ступора. І в мамаші ж його реакція дуже схожа.
Просто спробовала уявити, шо б я відчула, якби мій чоловік так весело привітався з моїм ворогом і почав би з ним обмінюватися жартами.
Хоча в полоні багато хто співає, що їм нафіг не потрібна ця війна і насправді ******ів у нас нема, а їм усе брехали. А що вони думають насправді хз.
Отож. Все залежить від того, яка в нього картинка в голові. А цього ми не знаємо напевно.

Ні, не весь. З того моменту, з якого ти вказала, і до кінця, але ближче до кінця інколи трохи промотувала. Я не наполягаю, просто це одне з можливих пояснень, на мою думку, такого довгого ступора. І в мамаші ж його реакція дуже схожа.
Просто спробовала уявити, шо б я відчула, якби мій чоловік так весело привітався з моїм ворогом і почав би з ним обмінюватися жартами.
Я теж подумала про їхнє люб'язне з спілкування з Дмитром, що він про це подумав :-)
Але справа в тому, що він відмовлявся їй телефонувати. Мамі - так, а їй сказав, що не хоче. Дмитро спитав: любиш її? А він відповів, що багато часу не бачилися і він намагається про це не думати. Дмитру довелося його вмовляти, ото ледве вмовив.
І я там дописала в попередньому пості, що так, вона зрадниця для нього. Не була б зрадницею, якщо б він самостійно ще раніше захотів перемкнутися. А так, якщо він навіть розуміє вину ****у, та все одно хоче повернутися, то...

Отож. Все залежить від того, яка в нього картинка в голові. А цього ми не знаємо напевно.
І ще от щойно подумала. Якби вона от прямо з самого початку розповіла йому про все: як важко було його знайти, що його ніхто не збираєтсья міняти, що всім начхати і т.п. - може, він би якось інакше реагував. А вона натомість почала з "Привіт, Діма, хіхі, хаха, дай водички" - і таким чином, можливо, могла втратити його довіру, так шо і подальшу інформацію він не сприйняв належним чином.
Я коли дивилась, для мене це виглядало дуже мило, що вони так заприятелювали з Дмитром. Але потім поставила себе на місце людини з протилежного табору, яка взагалі не в курсі, що відбувалось останні пару місяців - і задумалась.

Все імхо, звичайно. Хз шо в нього там у бошці насправді, і взагалі чи варта ця бошка того шоб у ній ковирятись.

Я звернула увагу що він не дивиться в очі. Ні Дмітру, ні дівчині. Ховає свій погляд
Так, ховає. А! Я ще думала про те, що можливо він відчуває провину. Бо вона заради нього покинула все, а він може вже і забув її, і залишатися однозначно не хоче. А ще він відчуває тиск, та й не має що сказати. Ти ж чула що він постійно казав: не маю відповіді на поставлене питання :-)

Але справа в тому, що він відмовлявся їй телефонувати. Мамі - так, а їй сказав, що не хоче. Дмитро спитав: любиш її? А він відповів, що багато часу не бачилися і він намагається про це не думати. Дмитру довелося його вмовляти, ото ледве вмовив.
Так, згодна, я це теж побачила. Я взагалі не впевнена, що вона йому потрібна. Хоч вона і намагається переконати себе і оточуючих, що це просто наслідок шоку.

Я ще думала про те, що можливо він відчуває провину. Бо вона заради нього покинула все, а він може вже і забув її, і залишатися однозначно не хоче.
Оце прям більш за все схоже на правду.

А вона натомість почала з "Привіт, Діма, хіхі, хаха, дай водички" - і таким чином, можливо, могла втратити його довіру
Почала вона з того, що до нього підійшла, з Дімою трохи згодом привіталася. Але для все одно це виглядало дуже дивно, вона так впевнено зайшла, одразу начепила мікрофон, почала промову на камеру, схоже було на агентку, яка повернулася на батьківщину :-) Зрозуміло, що він був у шоці. Але ж він так годину просидів і не роздуплився. Знов-таки, довіру могла втратити лише як зрадниця. Бо спілкування - то таке, його ніхто не мав попереджати, він все-таки полонений.

Назад
Зверху Знизу