Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Давай поспілкуємося.Знов бідних тварин намагаються напоїти кавою.
Без проблем. Але цікавих історій немає.Давай поспілкуємося.
Тоді давай без історійБез проблем. Але цікавих історій немає.
Це така незамислувата гра?Тоді давай без історій
Скажи, а тобі зовсім нецікаво, щоб наприклад, ти задумав якесь число, а людина вгадала? Чи навпаки ти міг назвати що задумав хтось.
Не гра, а знімання інфиЦе така незамислувата гра?
Чи ти мала якісь взаємини з езотерикою? Твої тренування ніяк з нею не пов'язані? Хоча б чисто теоретично. Маю на увазі роботу з енергіями.Оце прям більш за все схоже на правду.
Нічого не треба робити, я не пропоную вгадувати. Просто тоді ти дав зрозуміти, що то все фігня, от я і подумала, що можливо ти сказав це з упертості, і вирішила спитати ще раз, коли ти забув про той випадокАга, цікаво. А шо робити?
ПоясниСправа не в тому що шось фігня, а щось ні, воно однаково знаходиться Після. А До цього що є?
Зрозуміла до чого ти. Але що б там не було До, все-таки цікаво і що Після.Всі явища виникають і щезають в одному місці. Де саме?
Та яка різниця, що програма. Мені ж цікаво що зі мною відбувається. У цьому житті.А те що було після у тебе вперше, десь було уже сто тисяч разів. Виходить це програма.
Релігійна людина сказала б, що це Бог. Я не релігійна, однак щоб довго не розтікатися в словах, теж скористаюся цим терміном. Бог і є початок і кінець, і взагалі все, що є - то він. Або можна сказати: його частини. Бог творить з себе. Ми усі - це він, і наші думки теж.Всі явища виникають і щезають в одному місці. Де саме?
Є у мене світло. Не було ж зранкуСхоже в Лени немає світла.
Сір, а ти там шо?
А де ж ти тоді?Є у мене світло. Не було ж зранку
Бо це означає вірити в якусь конкретну релігіюА чому ти не релігійна?
Скоріш метафізика.Якщо є обʼєм, більше якого немає нічого більшого, значить він вміщає в себе усе. Це взагалі фізика виходить.
Що по езотеричному? Маєш на увазі що зі мною відбувається з точки зору езотерики?А по езотеричному?
Я сьогодні трошки слухала Тюріна![]()
От думаю, що цьогоріч не змогла розслабитися у відпустці можливо тому, що не слухала. Я не пам'ятаю хронологію. Може я минулого року почала дивитися ті відео, ну і налаштувалася.
Я визначила, чому мені заходить саме Тюрін. Бо в ньому відчувається інтелегентність та освіченість, це той рівень, на якому мені комфортно, для сприйняття в тому числі.
Так а висновки є?Ти почала його слухати наприкінці квітня 2023.