Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ось :)

photo_2024-09-18_10-58-33.jpg
Бачишь, в неї вже є маленькі "зубчики" :)
Боже яке воно красиве:любов:

• Лав
Реакції: E.N
А бойовик як потрапив у список?:незнаю:
А воно все разом :) В корейських серіалах так часто буває. Мені нудно дивитися, коли щось одне - тільки ногомахач чи тільки рожеві соплі, або тільки геги. В житті же не буває щось тільки одне. Все перемішано. Ну ось і фільми люблю такі ж.

Знову забула про Сатурн. Хоча зараз його проблема побачити, з балкона не видно, а виходити ліньки було б.

Треба було сьогодні не їхати, ще б одну ніч в спокійній обстановці поспати. Я ще й роздумувала, бо все йшло до того, щоб не їхати, різні перепони. Але тоді довелося б завтра прокидатися о 4-й ранку на електричку, а для мене це проблема.

Не дарма мені їхати не було дороги (і погано почувалася, і замість збиратися довелося раптово працювати, то сумку збирала вночі, і електричка до Харкова не їхала, далі треба було маршруткою), ну і прилетіло відносно недалеко від мене.

Останнє редагування:
Не дарма мені їхати не було дороги (і погано почувалася, і замість збиратися довелося раптово працювати, то сумку збирала вночі, і електричка до Харкова не їхала, далі треба було маршруткою), ну і прилетіло недалечко від мене.
Я спала, нічого не чула. Задовбали

Ранку нам з добром :кава:

OIG4.webp

Ф'ям, ти на відео і оком не кинула?

Ф'ям, ти на відео і оком не кинула?
Ні, вибач :) Щось не зацікавила тематика. Я взагалі-то зараз слухаю таку цікаву фентезійну серію, що просто ні на мить намагаюся не припиняти :) Усюди ходжу з голосом, який мені віщає про такі захоплюючі події у світі драконів! :любов: :-) Лягаю спати - слухаю до упора, глаза відкриваю - знов вмикаю :)

Я кинула. Досконале не дивилася. Навіть цікаво як у жінки склалося за підсумком.
Ну, тобто ти розумієш, що після такого її вчинка, коли вона все кидає і їде до чоловіка в полон, усі дивляться ролик і чекають на їх зустріч... А він відморожується. Просто цікаво виключно з точки зору взаємин. Я думала обговорити з Ф'ям цю тему, порозмірковувати, але в неї дракони :-)
А ти побачила той момент, коли Дмитро таки не витримує і питає чи він хоче повернутися назад в ****у, а він каже, що хоче?
Був її запис, де вона відповідала на питання читачів, то сказала, що він у полоні, вони не бачилися. Я так думаю, що він не захотів. А вона зараз співпрацює з нашими, допомагає з обміном, ролики теж записує. Я один трохи глянула, але не дуже цікаво.

Дмитро таки не витримує і питає чи він хоче повернутися назад в ****у, а він каже, що хоче?
Був її запис, де вона відповідала на питання читачів, то сказала, що він у полоні, вони не бачилися. Я так думаю, що він не захотів. А вона зараз співпрацює з нашими, допомагає з обміном, ролики теж записує. Я один трохи глянула, але не дуже цікаво.
Не бачила це питання. Але його відповідь мене не дивує. Дивно що така рішуча жінка була поряд з таким

Там ще є один цікавий ролик, прямо розслідування онлайн. Але вам вже не буду пропонувати. А загалом, мабуть останні рази додивляюся, бо вже набридло. Просто не придумала поки що на що інше перемкнутися.

Не бачила це питання. Але його відповідь мене не дивує. Дивно що така рішуча жінка була поряд з таким
Шкода, що ти мало бачила, то не дуже в темі. На мою думку, ситуація наступна: він не був впевнений, що вона на нього чекає, тож намагався не думати. Жив лише думкою про повернення додому, про батьків. Полон ламає (цитата зі слов руцького полоненого). Це при тому, що вони там нормально себе почувають порівняно з нашими, але кожен день одне і те саме і невідомо коли повернуться - це діє на психіку. А в цього ще й характер такий, не дуже стійкий. Отже він жив думками про повернення. А тут заявляється "кохана" з натяком, що повертатися не треба. Тобто вона цим вчинком перекреслює всі його прагнення. Може він взагалі подумав, що це означає, що він сидітиме тут у в'язниці. А якщо ні, то вихід тільки воювати на нашому боці. Зрозуміло, що він такого не хотів. Ото його в ступор і загнало. "Нафіга ти приїхала, Іра"? :-)
Те відео було 11 місяців тому назад. Обіцяли, що можливо буде продовження, але я його не знайшла. З чого роблю висновок, що він не передумав. Але чи його обміняли чи сидить - хз.

Шкода, що ти мало бачила, то не дуже в темі. На мою думку, ситуація наступна: він не був впевнений, що вона на нього чекає, тож намагався не думати. Жив лише думкою про повернення додому, про батьків. Полон ламає (цитата зі слов руцького полоненого). Це при тому, що вони там нормально себе почувають порівняно з нашими, але кожен день одне і те саме і невідомо коли повернуться - це діє на психіку. А в цього ще й характер такий, не дуже стійкий. Отже він жив думками про повернення. А тут заявляється "кохана" з натяком, що повертатися не треба. Тобто вона цим вчинком перекреслює всі його прагнення. Може він взагалі подумав, що це означає, що він сидітиме тут у в'язниці. А якщо ні, то вихід тільки воювати на нашому боці. Зрозуміло, що він такого не хотів. Ото його в ступор і загнало. "Нафіга ти приїхала, Іра"? :-)
Те відео було 11 місяців тому назад. Обіцяли, що можливо буде продовження, але я його не знайшла. З чого роблю висновок, що він не передумав. Але чи його обміняли чи сидить - хз.
Ну, їй то повертатися після доносу точно не можна. Я так думаю, що це для неї було остання крапля в прийнятті рішення що до від'їзду. Його може і зламало, але на його батьківщині його доламають остаточно. Тім чи іншим способом. Але це його вибір

Ну, їй то повертатися після доносу точно не можна. Я так думаю, що це для неї було остання крапля в прийнятті рішення що до від'їзду. Його може і зламало, але на його батьківщині його доламають остаточно. Тім чи іншим способом. Але це його вибір
Та назад відправлять воювати. Вона і Дмитро йому про це сказали, він не знав. Власне, вибір у нього невеликий.
Щодо неї, не здивуюся, якщо то наші запропонували їй поїздку, побачивши її активну діяльність на рашці.

Назад
Зверху Знизу